Skip to main content

Hotel v Turecku - doporučíte?

Posted in

Ja doporucuje Kamelya World

Obrázek uživatele Olitwins

Ja doporucuje Kamelya World Resort v Side. My jsme bydleli v Kameya Holiday Village. Vodni vyziti pro 2.5 lety deti super,plaz a more nadhere. My nebrali kocar, nekdo by ho mozna asi uzil. Transfer z letiste je ale trochu delsi.

Hotel od Klary

Omlouvam se, ze se pletu do diskuze, ale take zacinam patrat po destinaci a hotel od Klary je nadhery. Klaro, prosim, jak jste tam leteli, koukala jsem, ze cestovky u nas ho ted nenabizi. Dekuju moc. Ilona

Holky, moc děkuji. Za foto

xx

Ahoj,my byli letos v Turecku

Ahoj,my byli letos v Turecku v Iberhotel Palm Garden s 2,5 letýma klukama.Hotel je 5hvězdičkový,je super.Můžu jen vřele doporučit.Hezkou dovču.Klára.

Ahojky..Byli jsme v Turecku

Ahojky..Byli jsme v Turecku letos začátkem září v Alanyi v hotelu Panorama-je to 4* hotel.Byli jsme naprosto nadšeni.(byli jsme tedy bez dětí)Část hotelu je umístěna přímo na pláži,takže jsme slyšeli šumění moře až do pokoje:-:-)) zde je také umístěna jídelna a plážový bar,takže i v době jídla-je nádherný výhled na moře.Přes silnici je druhá část hotelu s bazénem a barem-každý večer probíhají animační programi,představení,travesty shou,disko,tance.....
Jinak co se týče jídla-každý den pestrý výběr(měli jsme all inclusive) a moc dobré lahůdky..Zaměstananci hotelu super-neustále s vámi komunikují.dělají srandičky,jsou velmi vstřícní a stále usměvav.
Také nabídka výletu je zajímavá- delfinárium,mešity,jeepsafary,hrady,..-myslím,že si každý příjde na své.
Moře poklidné,teplá voda.
Opravdu jedna z nejkrásnějších dovolených.
Pokud by jsi měla zájem mohu ti na meil poslat pár fotek.
Tak at dobře vyberete:-))
Petra