Skip to main content

Maminky a i tatínkové!!Tak 15. jdeme na operaci s retencí varlátka do Brna černopolní!!!Začínám z toho mít dost hrůzu!!A co teprve ten náš prcek!!:-((Byla bych moc ráda,kdybyste mi napsali své zkušenosti,kdo máte??!!Budu moc vděčná!!Díky moc!!!

Děkuji moc!!Vážím si toho,že

Děkuji moc!!Vážím si toho,že jsi napsala!!Je fakt,že z toho budu víc vystresovaná než malej!!!Pak určitě písnu,jak jsme dopadli!!Díky a držte pěstičky!!!:-)

re

Ahoj Péťo, já jsem byla s prckem v Krči, když mu bylo 13 měsíců. Nastoupili jsme v úterý, ve středu v 9 ráno šel na řadu. Sestřička nás v noci vzbudila, aby si dal malý mlíčko (může snad 6 hodin před narkozou naposledy). Asi v půl 9 mu dali oblbovák a za chvíli si pro něj přijeli. Myslela jsem si, že se trošku vyspím a za hodinu jsem ho měla zpátky. Celý den a celou noc prospal. V neděli nás pustilí domů. Varlátko měl moc vysoko, takže ho nestáhli až dolů kvůli krátkému provazci (hrozila nám reoperace). Na kontrole jsme byli 2x po 3 měsících, teď jsme byli po půl roce a jdeme až za rok. Naštěstí to vypadá dobře. Ale po operaci tomu moc nikdo nevěřil. Já jsem teda v nemocnici měla horečky asi z nervozity. Tak hooodně štěstí, věř, že to dobře dopadne. Taky jsem věřila a vyplatilo se to.