Skip to main content

Botičky Deichmann - Elefanten nebo Bärenschuhe?

Ahoj,
mám dotaz.
Včera jsem byla u Deichmanna a mají tam slevy na dětské botičky a dokonce tam mají 2 páry ve stejné velikosti.
Naše holky zatím ještě nechodí, ale stoupají si všude možně a obcházejí nábytek, sedačku, takže nebude dlouho trvat a začnou.
A tak si říkám, že teď, když mají ty slevy, tak bych jim alespoň každé jeden pár už takhle dopředu pořídila.
Nevím, ale mezi dvouma značkama - Elefanten a Bärenschuhe.
Elefanten mají pěknou barvičku-růžovou s dvouma užšíma páskami na suchý zip a jak známo Elefanten je "značka" a mají je teď ve slevě za 499,-/1 pár - zlevněno z 1000,-.
Bärenschuhe mají tmavě modrou barvu s jedním větším páskem na suchý zip a zdají se mi oproti Elefanten takové pevnější. Mají je v akci za 349,- Kč - zlevněno z 549,-Kč.
Tak nevím, jaké mám koupit.
Máte někdo zkušenosti, poradíte mi?
Děkuji moc
Jitka

ahoj, jsem jednoznačně pro

Obrázek uživatele KaterinaAd

ahoj, jsem jednoznačně pro Elefanten...párkrát jsem je tam kupovala a oproti těm druhým jsou výrazně kvalitnější - propracovanější, lehčí atd.
S tou velikostí je to pravdu ošemetné, může se stát, že se velikostně nesejdou, ale i tak je užiješ..akorát nebudou mít stejné

Elefanten

Ahoj,
já mám zkušenost se značkou Elefanten a jsme s nimi spokojení. Akorát bych možná počkala, až to bude opravdu aktuální. Nám paní doktorka říkala, že je nejlepší, aby chodili děti bosi a až budou schopní přejít sami celou místnost, tak teprve dát na ven boty. Podle mojí zkušenosti nožičky rostou naprosto nekontrolovaně.:) První botky jsme kupovali svejně veliké, další o číslo jinak a teď mají zase stejně velké. Tak možná opravdu kupovat až když to bude potřeba.
Držím palce.