Skip to main content

Podzimní botičky

Posted in

Ahoj maminky,
asi mám blbý dotaz, ale čeká nás poprvé v životě koupě podzimních botiček, a tak váhám a nevím jaké, nechci žádné od wietnamců, je mi jasné, že děti musí mít kvalitní obuv, ale pokud to půjde, zase bych nerada dávala za podzimní botičky, které budou mít třeba jen měsíc cenu 800,- Kč jako byla cena jedněch nádherných kotníkových botiček od Santé, podzimních. Dívala jsem se na výběr obuvi od Deichmana pro batolata, botičky se mi vzhledově líbili, ale nevím, aby byli pro děti dobré, nemáte s nimi někdo zkušenosti? Dívala jsem se, že cena se pohybuje do 300 do 600,- Kč. Pro jednoho prcka už botky mám (náhoda - reklamovali jsme sandálky a oni po měsíci mi poslali o číslo větší nové, tak jsem je vyměnila za podzimní - právě ty od SAnté, kde je PC 800,- Kč, je to nějaká novinka, já doplatila 200,- Kč a Bohoušek má nádherné botky,), ale přeci jen 800,- Kč se mi zdá fakt hodně, kort, když je třeba budou mít jen na dva měsíce, navíc druhé už neměli, máme číslo botky tak 24. Poradíte prosím zda tedy ty boty od Deichmanna a nebo koupit opravdu polobotky v lékárně?

boty stojí hodně :(

Ahoj, asi tě nepotěším, ale ty dětské boty - kvalitní a zdravotní - stojí opravdu okolo těch 800 kč.. a opravdu jsme třeba vloni kupovali za rok troje celoroční..
Chce to boty nové, a raději ve specializovaných obchodech s dětskou certifikovanou obuví.. mají i některé lékárny.. my jsme hodně kupovali značku Pegres, jsou zdravotní, a v jednom obchodě v Liberci tu stojí kolem 650kč.. Zimní boty Fare pak stály přes 1100...
Zn. Deichman jsme nikdy nekupovali, takže neporadím, jak jsou kvalitní a zdravotní..

Ahoj,

Obrázek uživatele renataa

Doporučuji ESSI, určitě kotníčkové, šněrovací.
omlouvám se za nabídku, ale pokud bys měla zájem. Prodávám měsíc nošené ESSI kotníčkové v 24 pc 999,- Kč, nyní 35O,- Kč. (dvojcatkaa@seznam.cz)