Skip to main content

Co místo UM?????

ahojky, všechny moc zdravím. chtěla jsem se zeptat, čím jste nahradili UM??? malej mi začal odmítat Bebu, nevypije skoro nic.. takže asi budeme muset najet na nějaký granko, nebo nesquicka. Můžu se zeptat, co se osvědčilo vám????
Mějte se všichni moc krásně!!!

děkuju, zapomněla jsem

děkuju, zapomněla jsem napsat.. malýmu jsou 2 roky

já jsem vyzkoušela všechno a

Obrázek uživatele KaterinaAd

já jsem vyzkoušela všechno a jediné, co kluk pije je medové mlíčko s kaší. Všechny nesquicky, granka, ochucená brčka, kravské mléko, atd. jsem si mohla ušetřit, ani neochutná a říká, "dobré není, jiný mlíko":-)

Ahojky, nevím, kolik malému

Obrázek uživatele katyvypl

Ahojky, nevím, kolik malému je, ale naši kluci od 11.měsíců nepijí mléko žádné. Do té doby jsem je kojila a UM nikdy nechtěli. Občas se napijí nějakého jogurtového mléka či kefíru, ale jinak jí hodně jogurty, tak to neřeším. Starší syn pil UM až do 2 a půl let a od té doby nechce ani UM ani obyč. kravské mléko, nic co mléko vzdáleně připomíná - kakao, kefír... Jí ale také jogurty a sýr, tak si myslím, že vápníku má dostatek. Já nepila mléko do svých 17 let. :-) Katka

Ahoj, kluci mi pomalu

Obrázek uživatele be.st72

Ahoj, kluci mi pomalu začínají bojkotovat kojení, UM jsme zkoušeli už dřív a nechutná. Takže dáváme kravský mlíko, do toho Granko, Caro, Frapko (banán, jahoda), to všechno jim moc chutná. Dávám všeho míň než je psané dávkování, spíš jen na lehké ochucení.