Skip to main content

Ahoj, všechny moc zdravím. můj dotaz se netýká dětí... ale co tak sem pravidelně chodím, vím, že tady člověk zjistí všechno!!!
Prosím , mám takový dotaz, který není teda ještě aktuální, ale přemýšlím, co s tím!!!
mým dvojčátkům budou příští rok na konci června 3 roky-- končí mi mateřská. Pracuju jako učitelka, takže nastává období bezva prázdnin. jenže já nemám žádnou dovolenou, škola je celý červenec zavřená, protože i nepedagogičtí pracovníci/ uklízečky, kuchařky,../ mají dovolenou. Co teď se mnou.. budu 1 měsíc bez příjmů????
Mějte se všichni moc krásně!!!!

Taky tak

Ahoj Kačko,řešila jsem ten samý problém, jsem taky učitelka. Synovi byly 3 taky v červnu. Domluvila jsem se s ředitelem, že si přes prázdniny vezmu neplacené volno a nastoupím na konci srpna. Vlastně jsem s tímto řešením přišla sama a on byl očividně rád, že to nemusí nějak složitě řešit.Přece nenastoupím v půlce června. Ale stejně si myslím, že kdybys na tom trvala, muselo by se to nějak zařídit, i když nevím jak. No, to jsem moc neporadila. U nás se nakonec neplacené volno nekonalo. Den po synových 3. narozeninách mi potvrdili dvojčetné těhotenství, takže hned neschopenka a bylo po problému. Hezký zbytek léta. K.