Skip to main content

Kam s nočníkem?

Ahoj,
chtěla jsem poprosit o radu kam s nočníkem? Začínáme to zkoušet a já zatím měla nočník v dětském pokojíčku u přebalovacího pultu (zkoušíme to první den :) ). Mám totiž pocit, že když si řeknou, tak do koupelny nedoběhneme... Jak jste to měli nebo máte vy? Taky bych ale nerada, aby si zvykli chodit na záchod v pokojíčku.:)
Děkuji.

-

My ho mame pred kupelnou pri stene, nikomu tam nezavadzia, je lahko dostupny a odvsadial asi rovnako daleko. Pred spanim ho presuvam do izbicky, mali sme obdobie, ked chodili pred spanim niekolkokrat nocnikovat a teraz ho tam maju, ked vstanu, aby to nemali daleko taki rozospati a aj v noci, ak sa nahodou zobudia, nech nemusia chodit po tme a tiez si este pocas toho ako zalahnu rozmyslia, ze im este treba a ja nechcem aby chodili daleko od postielky a zbytocne sa rozptylovali (cikat chodia samy, to sa obsluzia a vratia sa do postielky, ak nahodou kadia, tak to hlasia a musim prist).
Podla mna je dobre mat ho na rovnakom mieste, potom si to dieta zapamata a dojde si aj same, ak ho budes stale presuvat, tak bude zmatane, jedine, ze by si chodila stale s nimi a presuvala nocnik spolu s detmi.

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

když jsme začínali, tak byl nočník tam, kde jsme byli nejvíc, čili v obývákokuchyni, vedle kuchyňské linky. Když už pak děti vydrželi doběhnout a začali si sami říkat, a následně sami chodit, aniž by mě informovali, tak jsem ho přesunula na záchod resp. do koupelny. Neměli s tím problém

ahoj, my právě začínám už

ahoj, my právě začínám už nočníkovat s úspěchem, a mají nočník stále v obýváku, kde jsou celodenně, když nejsme venku.nechala bych ho stále na očích a později až budeš vidět, že to zadrží déle, tak bych ho postupně odsunula do koupelny. Teda tak to mám v plánu, uvidíme v reálu .-).Hanka a holky