Skip to main content

Co na hlavičky?

Ahoj holky, prosím vás poraďte mi čo mám dať deťom na hlavy v týchto horúčavách - ale aby sa im hlavičky nepotili. Mám šiltovky a klobúčiky. Všetko 100% bavlna, ale asi po pol hodine, čo ich majú na hlavičkách sú úplne spotení a majú mokré vlásky :-( A zase bez pokrývky na hlavách ich nechcem na tom slnku nechávať :((
Ďakujem Saša

My jsme sehnali tenounke

My jsme sehnali tenounke kloboucky v Kiku, za supr penizky.

Holky bavlněné kšiltovky,

Obrázek uživatele LucieR

Holky bavlněné kšiltovky, látka je slabounká, jaká se používá na letní kloboučky. Díky kšiltu je holky nosí dobrovolně, protože jim nesvítí sluníčko do očí. Kupovala jsem je v Lindexu. Pro mě je ještě fajn, že je nás nikdo nemá, takže mám třeba na pískovišti okamžitý přehled :-). Mají zpocené vlásky, ale nijak moc. Lepší než úpal.

My jsme to vyřešili domácí

My jsme to vyřešili domácí výrobou od babičky - mají háčkovaný kšiltovky, který jsou "dírkatý" a pak i kloboučky dost dírkovaný... ale jinak taky máčím klasický kloboučky a kšiltovky do vody...

Ahoj, nejlépe sehnat (což je

Ahoj, nejlépe sehnat (což je dost problém) slaboulínké !!! čepičky, kloboučky z plátýnka, bavlny. Sehnala jsem pouze na trhách loni pro holčičku klobouček a chlapečkovi kšiltovku. Lehounké a vzdušné, jinak jsem v obchodech nic podobného neviděla. Když byly děti malinké měla jsem takové šátečky jakoby z madeiry, dírkované, bezvadné s kšiltem.

Ahojky, nám se nejvíce osvědčily

šátky na hlavu. Jsou také ze 100% bavlny a mají tu výhodu, že ten tolik nesundavaly. Dělají se různé i s kšiltem. Když je hodně velké horko, tak jim ten šátek namočím a vlhký jim ho dávám na hlavu. Nevím jestli to dělám dobře, ale hoooodně se nám to osvědčilo. Ještě jsou fajn kloboučky slamáčky, ty jsou fajn, profukují, takže se pod nimi nepotí. Naše holky jsou naštěstí docela parádnice.
Pa Jana