Skip to main content

Pneumokok - očkování

Dobrý den, našim dvojčatům je 26měsíců a zvažuji očkování proti pneumokoku. Doktorka mi nabídla Prevenar 13, očkování by bylo už jednou dávkou za 1300Kč pro jednoho. Chci se Vás zeptat na reakci po očkování a zda jste platili podobnou cenu. Doktorka prý očk.látky má v ordinaci z očkovacího centra.... Myslela jsem, že si je koupím v lékárně. Moc díky za odpovědi.
Milena

1300,- je dobrý

My měli 3 vakcíny hrazené od hygienické stanice kvůli ohrožení dětí (nedonošené a kvůli zaměstnání manžela) a 4. dávku jsme platili plně. Cena je (byla) v lékárnách od 1400 do 2000 (oběhala jsem jich asi 20)! Takže 1300 je asi slušný. Je to už sice rok takže předpokládám že už mohli zlevnit, ale nepředpokládám že nějak podstatně. Reakce - mírně zvýšená teplota, podráždění u prvních 3. vakcín, 4. byla Ok.

Ahoj my měli taky P13, kluci

Ahoj my měli taky P13, kluci měli druhý den oba vysoké horečky kolem 39 st, měli to tak po každé dávce P. Po dvou dnech teplotky ustoupili. Neplatitli sme nikdy nic, protože byli mimina, vím že starší děti měli vakcínu az doplatek.

Informace primo ze stranek Prevenaru k uhrade:

Obrázek uživatele fretuska

http://www.prevenar.cz/novinky/informace-k-uhrade-vakciny-prevenar-13-106

vy jste bohuzel na ten nizsi doplatek uz "stari" :(

ahoj, my reakce neměly žádné,

ahoj,

my reakce neměly žádné, ale teda nic jsme neplatili...

Ahojky, my po Prevenaru13

Obrázek uživatele fretuska

Ahojky, my po Prevenaru13 meli jen jednou teplotu prvni noc u holcicky, jinak nic....
S cenou neporadim, my jako nedonoseni, jsme to meli hrazene od zdravotni pojistovny.