Skip to main content

Nosítka manduca pro dvojčátka

Posted in

Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat, používáte když někam vyrážíte s dětmi nosítka manduca? S manželem bychom tyto nosítka rádi pořídili, ale trošku se i bojím, nemůže z toho děťátko vypadnout?Děkuji za reakce.

ahoj,

Obrázek uživatele Iris05

manducu máme jednu, pořizovala jsem jí hlavně kvůli vynášení dětí (4. patro bez výtahu), ale musím říct, že se nám osvědčila i na různých výletech i procházkách. Holčička nechtěla být moc v kočárku, děsně tam vždycky vyváděla, tak jsme jí vždycky vytáhli, dali do manducy a byl klid, tam byla děsně spokojená.Používám jí v podstatě dodnes (dětem je 20 měsíců), na výlety už jen příležitostně - od té doby, co sedí ve sporťáku, už kočár jí nevadí, ale když jdu sama s dětmi ven, jednoho si do té manducy na ty schody dávám pořád. Že by dítě vypadlo si opravdu nedovedu moc představit, je v tom opravdu pevně, i teď v těch 20 měsících a 13 kg a to sebou fakt mele :) . Fajn na manduce je, že se dá nosit na břiše, na zádech i na boku, já teda záda nevyužívám, ale na boku nosím teď v podstatě stále.

Ahoj, my tato nosítka máme.

Ahoj, my tato nosítka máme. Bohužel málokdy jsme se sešli s manželem oba dohromady, abychom někam vyrazili, tak jsme je využívali jen příležitostně. Nejvíc jsem je používala na nošení dětí ze 4. patra dolu, ale vynesli jsme v nich děti i např. na Sněžku. Co se týká bezpečnosti, tak pokud dítě správně vložíš do Manducy, což se člověk naučí během chvilky, dítě z ní opravdu nemůže vypadnout a hlavně narozdíl od klokanek, je nošení v tomto nosítku pro dítě prospěšné. Pokud by tě ještě cokoliv zajímalo, tak se klidně zeptej.
Lenka