Skip to main content

Plavací vesta - jaké máte zkušenosti? Nebo křidélka?

Ahoj,
chtěla jsem se přeptat jak to řešíte, když jste samy a chcete jít s dětmi k vodě?
Kluci mají 29m a jsou to malí hajzlící, ale i tak uvažuji že bych s nimi chodila v létě na koupaliště, kde je malý bazének a samozřejmě i veliký bazén. Sice mě moc neposlouchají, ale chtěla bych to přece jen zkusit.
Napadlo mě pořídit jim plavací vestu (abych byla alespoň trochu klidnější), ale ta investice je dosti vysoká, tak se vás raději zeptám, jestli vesta díte opravdu udrží na vodě a když tak, jakou vestu máte?
Na netu jsem našla tyto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41007099&tab=1, http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=44263094&tab=1, http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34388398&tab=7
Cenově je to dost velký rozptyl, od 1000Kč/ks po 69Kč/kus, té levné nevěřím (leda pro větší dítě) nejvíc se mi zamlouvá ta česká za 330Kč, ale nevím jestli je dost dobrá, no a ta za tisíc korun, to je opravdu moc, když k tomu připočtu vstupné na koupaliště a další výdaje...boty do vody, plavky... Tak nevím jestli investovat nebo ne. Jaké máte zkušenosti, dají se uhlídat dvě děti, když je na koupališti nával? Loni jsem chodila děti koupat jen s manželem, ale některé dny bylo opravdu hrozně horko, bylo mi to dost líto, že nemůžem k vodě když není nikdo kdo by mi pomohl.

-

Osobní zkušenost nemám, zatím jsme k vodě nechodili a ani letos to nějak v plánu nemám. Ale kamarádka má pro syna vestu podobné té "tvé" první (PC 1000Kč). Mají na zahradě bazén a ve 2 a 3/4 letech se chlapeček koupal naprosto samostatně. Co, koupal ?!? Skákal do bazénu s rozeběhem. Plavat sám neuměl a ve vestě byl naprosto v bezpečí.
Vestu za 69Kč bych nepořizovala určitě, a ta poslední česká - nevím. Název je "předškolák", určení pro 6leté děti...