Skip to main content

Sandálky pro dvouleté

Dobrý den, chtěla bych poradit jaké sandálky kupujete dětem. Nemáte někdo nějaký tip za přijatelnou cenu? Děkuji. Milena

DPK

Ahojky,
já koupila ve středu holce i klukovi DPK ve Francouzské v Praze, mají i e-shop. Mají i jak z měkké usně,tak bytelnější,klukovi třeba ty z tvrdší kůže tlačily, musela jsem je po půl hodině capání doma vyměnit.

ahoj, tak sandálky pro

Obrázek uživatele KaterinaAd

ahoj, tak sandálky pro dvouleté prcky jsem kupovala dneska a včera, takže mám aktuální info. Bohužel mám ještě třítýdenního chlapáka, takže žádná velká nakupovací akce, vlezli jsme do Daichmana a koupili moc hezké sandálky Elefenten, 799,- a dneska do ještě jednoho kšeftu na Zličíně s botama, název si nepamatuju, ale prodávají tam značku Peddy a letošní kolekce sandálků je fakt moooc hezká, takže holčičce jsem koupila za 499,-, chlapečkovi za 599,-. Ty dražší budou mít paradoxně na lítačku, na písek..protože těch užijí nejvíc, ty levnější na "parádu" - třeba návštěvu, k doktorce apod.
Dřív jsem kupovala vždycky Superfity, ale výlet do Holešovic je na půl dne a to si teď nemůžu lajznout a přes internet už botky kupovat nechci.

JONAP

Poprvé jsem koupila sandálky JONAP /jonap.cz/ jsou za přijatelou cenu a kvalitní, navíc prodávají papučky za 100,-. Doporučuji !

Essi :)

Obrázek uživatele renataa

Ahoj Mileno, doporučuji essi - krytá špička, 2 pásky přes nártík, kotníčkové.

Pokud byste měla zájem o sandálky z druhé ruky,? mohu Vám nabídnout 2x v 24 holčičí, lx klučičí v 24 a lx klučičí v 25. ve výborném stavu,- levně jedny nošeny doma místo bačkůrek, druhý pár na střídačku s jinými boty v létě. V příp. zájmu písněte na emal: dvojcatkaa@seznam.cz, příp. se omlouvám za nabídku

-

Ahojky, Mám tip na pegres, které i kupuji. Kdybys chtěla, ozvi se mi na e-mail. Zuzana