Skip to main content

kolik UM v 17-i měs.?

Ahojky,
prosím vás holky a Tome, kolik UM v 17-i měs (15 korig.)? Prý už mléko po roce né jako hlavní jídlo,ale přesto ho má být cca 500 ml minimálně, nevím zda včetně jiných mléčných výrobků jako jogurt, ale kaši k večeři do toho počítám.
Třeba hodinu po obědě už mohou mléko, když mi jinak moc tekutiny nechtějí?
Stále přemýšlím nad tím za jak dlouho mohu nabídnout mléko po nějakém jídle, abych nenabourala jakési trávení? Třeba ke snídani dostanou mléko + půl hoďky na to pečivo s máslem.
Díky moc,těším se na rady, zkušennosti,
Mirka

Ahojda, tak mnam je tez 23m.

Ahojda, tak mnam je tez 23m. Mleko maji nekdy rano, pokud si ho jeste vyzadaji v posteli, jinak zaciname normalni snidani. Pote maji mliko pred spanim po obede. KDyz ho nevypiji pred obedem, vypiji ho hned jak se vzbudi. A pote vecer. A bohuzel jednu lahev i v noci. TAkze mlecny limit mame jenom mlekem splnen. Jinak ale moc toho nedame jogurtum, syry jime.

Ne:-) Spinkají jen jednou

Ne:-) Spinkají jen jednou denně po obědě tak hoďku a půl až dvě. Já tomu říkam dopolední spánek:-) Ahoj Lucka

děkuji

Poslušně hlásím přečteno, děkuji moc za příspěvky.
Lucko, je vám 23 a spinkají dopoledne ještě? A i odpoledne hajají?

Ahoj Mirko, u nás je to taky

Ahoj Mirko, u nás je to taky tak. Ráno si dají každý 200 ml UM a tak za půl hoďky rohlík s něčim a pak jim dávám 200 ml po dopoledním spánku a zase tak za půl hoďky nějakou sváču. Klukům je 23 měsíců ahoj Lucka

500 ml včetně ml.výrobků

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Mirko,
500 ml se rozumí včetně mléčných výrobků, kaše, tvarohu, jogurtů... tak si nemusíš dělat starosti, když 500 ml nevypijí. Naše to taky nevypily, ale po započítání jogurtů, tvaroháčků, kaší a smetanových omáček měly SKORO splněno :-)
Tom