Skip to main content

Horečky z růstu zubů?

ahoj,

potřebovala bych se poradit. Mám 19ti měs. páreček. Chlapeček měl v sobotu celý den 38, přes noc přes 39, v neděli ráno nic, během dopoledne zas 38, navečír taky, přes noc nic a dnes ráno taky ne. Nemá kašel, rýmu, je úplně v pohodě. Myslím, že mu rostou trojky nahoře, myslíte, že to může být z toho? Jsem z toho trošku zmatená, nevím, jestli mám jít k doktorce, teď když tu teplotu nemá. Fakt nevím. Máte někdo podobné zkušenosti.

Moc děkuju

teplota ze zubů

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahojky,
čerpal jsem z mnoha zdrojů, protože mě to docela zajímalo. Vždy jsem se dozvěděl, že z růstu zubů nemůže být teplota vůbec, ani zvýšená. Horečka už vůbec ne. Vždy jde o nějaké onemocnění infekčního původu, většinou se z toho vyklube nějaká dětská nemoc, často jde i o nerozpoznané infekce močových cest. Někteří lékaři připouštějí, že masívní růst zubů může vyvolat přechodné zvýšení teploty do 37,5°C. Ta může být způsobena lokálním zánětem v místě prořezávání zubů.

My neměli teplotu z růstu zubů nikdy.

ahoj, my sme mali tiež takéto

ahoj, my sme mali tiež takéto teploty a myslela som, že je to od zubov (rástli im vtedy stoličky), ale nakoniec to bola šiesta nemoc. No aspoň ju máme za sebou :))
S.

díky moc za reakce :-) tak se

díky moc za reakce :-) tak se chlapec nakonec osypal, jeli jsme k doktorce a byla to opravdu šestá nemoc. Nám právě taky doktorka říkala, že teploty ze zubů jsou jen do 38. Tak jsem moc ráda, že to nebylo něco horšího.

Ahoj,já mám úplně stejný

Ahoj,já mám úplně stejný názor,jako fretuska.Doktor mi řekl,že zuby do 38,5.Co je nad,tak to není od zoubků.My teď měly hruuuzy z teplotami.V únoru jen teploty,aLE 40 A TO 5DNÍ.bEZ RÝMY,BEZ KAŠLE A AŽ PO 5DNECH SE Z TOHO VYVRNILA CHŘIPKA.pOTOM ZA 14DNÍ OPĚT TEPLOTY 39 A OPĚT BEZ RÝMY A KAŠLE A BYLY Z TOHO AFTY.aLE TO BYLA HRŮZA.nIC HORŠÍHO JSEM NEZAŽILA.To přešlo a teď po 14dnech opět teploty 38 a to už máme biotika,páč máme zánět průdušek.A to jen u jedné dcery.Tá druhá nemá naštěstí nic,ani afty :-))Takže počkej 2dny/to mi taky říká doktor,že dříve jak po 2dnech teplot,nemám k němu chodit/a pak zajdi k lékřce.Může to bý 5,6, nemoc.Držím palec Katka,Valinka a Vikinka

Ahoj, nase dr. razi teorii,

Obrázek uživatele fretuska

Ahoj, nase dr. razi teorii, ze horecky pres 39 nemuzou byt od zubu, ze uz je to moc vysoke.. uvidis, co bude dal, treba se osype a pujde o sestou nemoc... Ja bych pockala - kdyz uz horecku nema a uvidis dalsi dny...