Skip to main content

Ahojky maminy a Tome !!!
Chtěla jsem se vás všech zeptat na radu, názor na tříkolky. Poraďte mi kritéria výběru prosím. Přiznám se,že jsem už měla vybranou značku SMART TRIKE, jakýsi typ 2010 s obručí kolem tělíčka,aby dítě nevypadlo, bezpečnostními pásy, tažnou tyčí, stříškou. Jenže jedna moje kamarádka mi tento typ za 2500 Kč rozmluvila pro špatné jízdní vlastnosti koleček,že jsou malá, že vodící ttyčí jde velmi těžko změnit směr jízdy dítěte, stříška při lehčím větříku se otáčí atd. Prý mi doporučuje zn. QUATRO o tisícikorunu levnější,kde akorát chybí ty popruhy,které ona ale nepostrádala, stačila ta obruč okolo těla.
Prosím o vaše zkušennosti.
P.S. Dětem je rok.

Ahojky, my teď v březnu

Ahojky, my teď v březnu koupili klukům tyto tříkolky http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/hracky-na-zahradu/smart-trike-trik....
myslím, že jsou dobré, mají bezpečnostní pásy, takže z nich kluci nevypadnou, jeden klučina už chodí, ale druhý ještě ne. Pak se dá tyč oddělat a kluci se mohou snažit sami.

ahoj Miruš

konečně usnuli a tak sem zde:)
my máme tu co jsem odesílala z mmb (nejde mi poslat, hlásí to spam), máme ji týden, a zatím jsem spokojená, malému stačí ty pásy a to je opravdu nestabilní prcek, drží se ručičkami za řidítka a jak je zakšírovanej nemám o něj strach. Malá už 3týdny ťape, tak tu mám za ručičku a malého si vezu na tříkolce.. všichni jsme spokojení. já chtěla tu hrací myslím kačer na netu je jich kupa, tady ji má známá ale malý má kolem 12kg a těžko jej tam cpe a ten nástavec na nožky taky až tak nepotřebují. sice je veselejší, vydává zvuky kolečka nic moc, ale není tak špatná, já jsem ráda, že jsem ji nekupovala.

jediné co té co jsem koupila jsou šlapky, u této se nedají zaaretovat,ani sundat tudíž při jízdě mohou děti "bouchat",my jsme malinkatí(7,5 a 8,2kg 74cm oba), a zatím nám to nevadí, ale později nevím. u těch prodejců je i druhý tip nez stupaček a tam se dají šlapky zaaretovat.

co jsem proklínala bylo v jakém stavu zásilka dorazila, rozmontovaná do posledního šroubku a s rozmazaným polským návodem. to mě vadilo, ale logicky jde složit.

jinak Ti neporadím snad si z toho něco vezmeš.

hodně najetých kilometrů:)

Jitka a Divočata

děkuji

Jonko,děkuji za radu. Já vozím holčičku v bytě na odrážedle,na takovém autíčku,jsem ohnutá, a když přestanu,ječí,že chce ještě. Ona je hodně nestabilní,kluk asi 3.den udělá 5 krůčků od nábytku do volného prostoru,ale jí to potrvá. Takže na jaro ven odrážedla, to je pro nás ještě brzo. Ti známí koupili jaké tříkolky?
Děkuji,M.

Vyzkoušet

Já bych doporučila vyzkoušet. Ať nekupujete zbytečné věci. My je chtěli taky pořídit, ale když jsme si zapůjčili na vyzkoušení od známých. Vydrželi v tom dvojky chvilinku a pak chtěli raději běhat. Připadali si v tom uvěznění a nebavilo je to. Vyřešili jsme to o půl roku později odrážedly, které měly naopak velký úspěch :-)
Známí co mají také dvojky, je koupili dětem k 1. narozeninám a slavnostně s nimi vyjeli 1x ven. Víckrát tam děti nedostaly, ale jsou děti, kterým se to líbí a velmi rádi se v tom vozí :-)