Skip to main content

Sraz - březen 2011

Posted in

Další sraz v Českém Krumlově proběhne 19.3.2011 ve školce Na Tavírně v 15,15 hodin.Přezůvky s sebou. Malé občerstvení na místě. Těší se Míša s Veronikou.

Srazy dvojčat v Českém Krumlově

Dobrý den,

Vaší zprávy jsem si všimla až nyní, proto se předem omlouvám za zpožděnou odpověď. Ano, navštívila nás i tříměsíční dvojčata. Máme k dispozici dvě třídy, takže větší děti si převážně hrají v jedné třídě a menší jsou v třídě, kde jsou i rodiče. Ve třídách jsou koberce, takže děti nebudou na studené zemi. Při pěkném počasí býváme venku, proto doporučuji vzít si s sebou deku. Kočárek můžete "zaparkovat" přímo v budově školky, takže při špatném počasí Vám nezmokne. Při včasném příjezdu můžete, v případě příjezdu autem, zaparkovat v prostorách školky, ale není tam moc místa. Nejmladším dvojčatům momentálně je cca 1,5 roku. Nemějte obavy, že máte malá dvojčátka a navštivte nás. Naše srazy jsou pro všechny vícečetné rodinky ;-). Těší se Veronika s Míšou.

Dobrý večer, mám teprve 10.

Dobrý večer, mám teprve 10. měsíční holky a nevím, jestli bychom na srazu byly co platné... Scházejí se s vámi i menší děti? Díky za odpověď. Katka