Skip to main content

Jak u vás probíhalo odnaučování nočního mlíčka???

Obrázek uživatele KaterinaAd
Posted in

Tak jsem se dneska definitivně rozhodla, že končím s nočním krmením....chlapínkovi bude 20 měsíců a je schopnej si mlíčko vyřvat i třikrát za noc. Holčička už měsíc spí bez buzení i předtím už mlíko nechtěla, jen třeba pochovat apod.
Jak to u vás probíhalo? Snažila jsem se ho večer pořádně nacpat, což mi samozřejmě ingnoroval, tak dostal aspoň po koupání místo mlíka mlíčko s kaší a to plnou dávku - 250 ml, takže hlad snad mít nebude. Xkrát jsem mu to během dne vysvětlovala, že v noci už mlíčko nebude, vždycky mi to odkýval, tak jsem zvědavá, protože se zpravidla chová nepříčetně a to nemluvím o tom, že mu to mlíko musel dávat manžel, mně by umlátil, jak mě nechce:-)))

Zuzko, tak to gratuluju, to

Obrázek uživatele KaterinaAd

Zuzko, tak to gratuluju, to je ideální stav...náš chlapeček by ale bumbal a bumbal....snad až do do 18-ti:-)

Ahoj Katko

u nás toto vůbec neproběhlo, holky se prostě přestaly na jídlo budit. S nočním krmením jsme přestali kolem devátého měsíce. Zuzka

ahoj, tak jen info od nás:

Obrázek uživatele KaterinaAd

ahoj, tak jen info od nás: včera se Víťa vzbudil až 2.30, do 3.30 jsme u něj s manželem 3x byli...vždycky jsme ho uklidnili (slovně, nechovali), chvíli se snažil usnout a pak zase křičel, potom už usnul a spal do šesti.
Dneska - PRVNÍ PROSPANÁ NOC OD NAROZENÍ!!!. Takže i kdyby to měla být výjimka, tak nádhera, obě děti spali od 19.30 do 5.30 (Kája, transportovaná ke mně do postele, klasika) do 6.15 Víťa.....
Takže žádné hodinové slzavé údolí se nedělo.
Tak jsem nad tím přemýšlela a došla k závěru, že to buzení bylo nakonec tím mlíkem...napil se a pak ho bolelo bříško, vzbudil se, plakal, znovu dostal mlíko...takovej začarovanej kolotoč...

U nás noční kojení skončilo s

U nás noční kojení skončilo s celkovým ukončením kojení. Holkám byly 2 roky, tak mě přestalo bavit každou noc vstávat. Udělali jsme to tak, že já večer před ulehnutím holek na chvíli odešla ke známým, takže měly holky pocit, že tam nebudu. Jakmile usnuly, přišla jsem domů a zavřela se v ložnici. Když se v noci vzbudily, vstal přítel, nabídl jim vodu. Tu samozřejmě nechtěly. První noc vstaly tak 3x, druhou už jen jednou a třetí taky. Čtvrtý večer jsem zůstala doma, jednou za noc jsem k nim vstala já, řekla, že mlíčko není a s chvilkovým pláčem usnuly. Asi za týden začaly spát celou noc.

:-)) ahojky, já teď byla dva

:-)) ahojky, já teď byla dva dny v nemocnici a kluci byli s tátou a jeden, který mi vstává v noci, se taky tátou nechalprvní vzbuzení ukecat a druhé buzení láhev s mlíkem odmítl a stále hledal prso:-)) nakonec si loknul čaje a bylo, tak fungovali dva dny beze mně a dnešní noc ?
opět věděl, že jsem už doma, takže klasika stál 3x v noci vykloněnej z postýlky a div mi navytáhl za vlasy, jak moc chtěl, jenže měl smolíka jsem o berlích, tak musel vyčkat až taťka vstane a podá mi ho:-)) jsou to malí pekelníci:-)) hodně trpělivosti a pevné nervy, já našim dám ještě čas:-))my pijm na noc 300 ml kaše a jeden stejně stále vstává:-))

Tak noc od 0.15 do 3.30 byla

Obrázek uživatele KaterinaAd

Tak noc od 0.15 do 3.30 byla krušná, po půl hodině hysterák, ale vydrželi jsme, nechal se vždycky ukecat i bez vytahování z postýlky, dostal akorát napít čisté vody, o což teda zájem neměl, flaška letěla z postýlky:-)). Uvidíme, jak to bude dál....