Skip to main content

Sedátko na kolo

Posted in

Milé maminky a Tome,
jelikož se blíží jaro a léto taky - zimy už máme doma plné zuby :), tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti se sedáčkami na kolo. Koupit zadní sedátko odpružené a nebo přední?
Děkuji moc za zkušenosti. Holky budou mít 2roky tak už chceme vyjet na kole když se nám to doposud nepodařilo

Pozor!

Než koupíte sedačku za kolo, zvažte své disposice. My ji měli na starší dítě /na dvojky máme vozík za kolo/ a koupili jsme dva držáky na kolo, sedačka se jen přepíchla z mého na manželovo, takže jsme si mohli vyjet i samy bez tatiho, ale ouha!!
Naše dítko bylo vždy při chuti a tedy žádný střízlík, při mých 50 kg a horském kole jsem vyjela jen jednou. Bylo pro mne velmi obtížné ustát těžiště v zatáčkách a při rozjezdu a vystupování. Víckrát jsem takto nejela :-(
Vozík s dvojkama uvezu bez obtíží, ale jen po rovině :-)
Doporučuji pokud to jde vyzkoušet třeba u známých :-)

Myslím že to asi ani nejde !

Myslím že to asi ani nejde ! Představa že mám na kole navíc 20kg (2děti) a to jsou holky prďolky tak bych to asi nedala :) už teďka se i trošku bojím jak to zvládnu navíc s malýma na kole :) ale už se i zárověň těším.

obě sedátka

A jezdíte někdo sám s jedním dítětem vpředu a s druhým vzadu?

Ahoj,my máme obě. Ale holky

Ahoj,my máme obě. Ale holky se rvou o to přední. mají lepší výhled. Ale zadní je zase pohodlnější jak pro ně,tak pro mě. Tak je střídáme po půl cestě Iva

ahoj, take pouzivame zadni

ahoj, take pouzivame zadni Hamax, pouzivame od cca 20 mesicu, velka spokojenost, detem se v nich moc libi, bez problemu vydrzi i vetsi vzdalenost.

Ahojda,my mame zadni sedatko.

Ahojda,my mame zadni sedatko. Jinak ale v NL kdyz jezdime ke tchanovcum, tak vyuzivame obe dve a pokud se nepletu. Ty predni sedacky jsou pouze do 15kg, kdyzto zadni do cca 22kg. Navic dcera se ve 3 na tu predni jiz nevesla, takze za me urco doporucuji tu zadni. My mame hamax a sjme spokojeni.