Skip to main content

Jaké botičky na jaro?

Ahoj,
jdu si k Vám pro radu. Jaké máme holkám pořídit botičky na jaro? Budou to jejich první "chodící", holky mají 16měs. Na zimu jsme měli a ještě máme kotníčkové, to ale jen seděly v kočáru a maximálně se prošly na pár minut před barákem. Na jaře už budou samozřejmě malé. Máme pořídit taky nějaké kotníčkové, ať je nožička pevnější, nebo nějaké nižší? A taky by mě zajímalo, kolik, budou stačit jedny jako že na "pěkno" a jedny na lítačku? Děkuji za rady a tipy
Monika, Šárka a Karolína

Botičky na suché zipy

Obrázek uživatele Gábina_4000

Botičky nám stačily také jedny a ani se neunosily,protože za chvíli se pořizovaly zase větší a měli jsme botičky na suché zipy,ale pozor ne na jeden,ale na dva, to nám doporučil i ortoped,takže jsem vybrala na suché zipy,které jsou na obouvání a zouvání praktičtější:)

Ja jsem mela taky jedny hezky

Obrázek uživatele Olitwins

Ja jsem mela taky jedny hezky a kvalitni, druhy levnejsi a na zniceni na zahradu, ale realne klidne staci jedny, ani jedny neznicily a stejne je prodam za par kacek jestli vubec, takze delat to znovu koupim jen jedny.

Ahoj, já jsem měla pro děti

Obrázek uživatele KaterinaAd

Ahoj, já jsem měla pro děti troje...jedny koupené použité, ty opravdu jen na písek (doma na kočárek, pak sezení na pískovišti, zase na kočárek a domů), druhé na chození po venku a třetí třeba k doktorce, na nákupy, na návštěvy...ale myslím, že i dvoje v pohodě stačí.
A jaké - určitě s atestem..já nedám dopustit na Superfit, ale je to drahota, ale měli jsme už i od Essi a Fare a s oběma jsem byla spokojená.
Nejlepší/nejhorší kup se mi podařil na podzim - zjistila jsem, že dětem vyrostla o cm noha, takže ty co měly na ven a na parádu jsou prostě opravdu malé, takže byť už byla skoro zima, tak jsem musela dvoje nové pořídit a ty jedny snad měly opravdu jen dvakrát na noze a šli do zimních...a přes zimu jim noha zase skočila o cm, takže nás na jaře zase čekají velké nákupy:-(. Pěkné botičky mají i v Deichmanu, tuším značka Elefanten.
Jak psaly holky, zpočátku by měly být kotníčkové, šněrovací (aby se správně upevnil kotník, takže ne sucháče).

-

My měli Pegres. První capáčky už pro vás asi nejsou, když už chodí déle a byla by v nich i zima. Jako druhé na ven jsem pořizovala kotníčkové. Ty jsou na takové to přechodové období akorát teplé, celokožené, šněrovací, s pevným opatkem. A cena příznivá. Jedny botky nám stačily.

botička má být kožená,

Obrázek uživatele Janact

botička má být kožená, kotníčková, na šněrování.
Samozřejmě kvalitní s atestem.. Já nedám osobně dopustit na české výrobky, ale je spousta kvalitních i zahraničních...
V obchodě Ti určitě poradí a ukáží jaký mají a z čeho vybírat.

My jsme tedy ty první botičky měly jen jedny, děti toho ještě tolik nenachodily. Stačily nám až do letních dnů, kdy jsme kupovali potom sandálky.
J.