Skip to main content

Do jakého věku SUNAR apod. ???

Posted in

Ahoj holky,do jakého věku jste dávali dětem Sunar, Bebu apod.? Ráno i večer? Čím a kdy jste to nahradily? Co se doporučuje?
Děkuji.
Jana

pro Jaanja

Obrázek uživatele Jana_4447

Ahoj,syna jsem do 20 měsíců kojila,takže nebyl zvyklý na lahev se savičkou,ale rovnou to dostal do hrnečku,zvykl si ho pít brčkem a to mu zůstalo do dneška.Prostě jakmile mu udělám mlíko,jde si hned pro brčko.

je nám 16 měsíců

Klukům je 16 měsíců a pijí ráno 300ml sunaru a večer 270ml sunar s kaší. UM jim hodlám dávat jak dlouho budou chtít. Starší syn byl kojen do 16ti měsíců a jakékoliv jiné mléko i kaše pak odmítal, takže jsem to řešila hlavně jogurty a aktimely, které jako jediné pil.
Takže jsem ráda, že kluci pijí sunar a budu jim ho dávat jak dlouho budou chtít.
Je fakt, že oni jsou takoví mlíčnáci, mají rádi i normální mléko.

V 26m Nutrilon

Ahoj, našim holkám je 26m, stále pijí ráno a večer Nutrilon, dohromady přes 500ml a myslím, že jen tak nepřestaneme, jiné tekutiny přes den skoro nepijou..
Budeme kupovat, dokud budou chtít :) Ale chtěla bych se zeptat těch, co dávají UM ještě i ve 3 letech a později, tak z čeho to děti pijí? Naše holky mají stále lahvičky se savičkou od Aventu, ale zdá se mi, že už bychom to měli odbourat a dávat do hrnku, jen si nedovedu představit, že to množství UM (cca 270ml) vypijou z hrnku..

Synovi byli teď 4 a stále

Obrázek uživatele Jana_4447

Synovi byli teď 4 a stále kupujeme Sunar 24.Taky si myslím,že je to pro něho lepší,než normální mlíko.Nepije ho pravidelně,někdy ho má ráno,někdy večer,některý den vůbec.

Ahojky, holky mají v květnu

Ahojky, holky mají v květnu 4. roky a pijí sunar 24 každé ráno, jedna plnou flašku 330ml a druhá 240 ml. Jelikož tam jsou vitamíny a probiotika, tak si myslím, že je to to nejlepší, co jim můžu dávat, jinak na mléčené výrobky moc nejsou.

Ahoj, naši kluci přešli z

Ahoj, naši kluci přešli z kojení rovnou na čerstvé mléko, bylo jim 2 a čtvrt. Pijí kakao, "kávu" z Cara, jak kdy, rozhodně ne pravidelně. Snad mají vápníku dost. Budou jim 4. Lenka

Pijí oboje

Ahoj, dětem budou za měsíc tři a pijou pořád sunar, dostávají ho večer před spaním, zároveň ráno pijí obyčejné plnotučné mléko, rozhodně nemůžu říct, že by byli závisláci na sunaru, normální mléko přijali bez problémů.

mlíko

Obrázek uživatele niccina

moje děti budou mít v květnu tři roky a sunar pijou ráno v postýlce,Tomášek plnou flašku,Klárka tak 200 ml,někdy míň.Ale hodlám jim ho dávat dokud budou chtít.Oni jogurtům,mlíku a tak jinak moc nedají,tak aspoň tak.I kdybych jim ho měla dávat do první třídy,no tak co ...
Takže já říkám mlíku zdar...
Pavla

Zrovna jsem cetla clanek, ze

Obrázek uživatele Olitwins

Zrovna jsem cetla clanek, ze UM oproti plnotuc. mleku obsahuje navic probiotika, mozna nektere mineraly, takze pokud si neni maminka jista, ze dite ma jinak pestrou stravu, muze mu davat UM misto mlika, ale jinak po roce muze davat mliko Ja davam UM, protoze mliko nesnasim a manzel ma na nej alergii (nebo neco, syry mu nevadi) a holky snedi za den dost jogurtu a syru. Napr. ale v USA se UM po roce moc nepouziva, teda prodava se tam, masivni reklama, ale nikdo ho moc nekupuje. Vsichni prechazeji na plnotucny mliko a to i pote, co v roce treba skonci kojeni. Spis se pak bojim toho, co rikaji kamaradky, ze 2-3 lety deti jsou pak cituji "totalni zavislaci" na Nutrilonu, Bebe atd... a o mliku nechtej ani slyset.....

ahoj Jani, naše dr.razí

Obrázek uživatele Ifka123

ahoj Jani, naše dr.razí názor, že do dvou let UM
děti dostávají dvakrát denně tak po 120ml - na usnutí, po obědě jdou spát a pak na noc.
ale jí hodně tvrdý sýr, cottage, žervé, milují bílé Activia jogurty, tvarohy - velkou dávku něčeho z toho mají denně, koprovka je velmi frekventovaná
navíc si zamilovali mi upíjet Caro s mlékem, ale to jsem sobec:-) tak jim dělám zvlášť -dávám jim plnotučné mléko, protože sobě odstředěné a toho vypijí tak 130ml dvakrát dennně, mléko a Caro napůl+ do toho pašuji Imunit :-)
jinak mají od narození ke kojení jako dokrm Bebu,dříve HA, nyní Pro 3( je jim čerstvě 21m)