Skip to main content

SKLUZAVKA KLOUZAČKA SMOBY 150cm

Posted in

Holky máte některá zkušenosti s touto skluzavkou ?? V případě jestli ne která se vám osvědčila chtěla bych pro holky na narozeniny budou mít 3roky : ) díky MArtina

Pro 3 lete deti bych uz

Pro 3 lete deti bych uz koupila ten typ, co ma Vatema tu o neco vetsi. Tu si holky uricte vic uziji.

AHojda, my ji kupovali tez

AHojda, my ji kupovali tez deckam na vanoce. uplne presne tento typ a delku. Kluci maji 20m a dcera 4 roky a uzivaji si ji vsichni denno-denne. U nas to byl nejlepsi vanocni darecek. A jeji nedostatky a plusy:
je stabilni, dobre schodky a hlavne berany, co je vsak jedno negativum je jeji skluz. SKluzavka je v prostredni casti jakoby vice prudka a prave toto zakriveni neni uplne idealni, deti se rozjedou, a v puli se obcas zaseknou o papucky, neumi si totiz jeste vedome nadzvednout nohy. Dcera s tim problemy nama. Ale v MC maji skuzavku od CHicca a jeji skluz je uricte lepsi. A jeste jedna vec, ze nevim,. jak dlouho skluzavku pro 3 lete deti vyuzijes. My ji koupili klukum a ti na ni radi. dcera tez, ale zacina ji byt jiz ponekud mala. Uvazovali jsme o koupi venkovni velke skluzavky a ze by manzel dodelal domek, ale na ni se mi zdali naopak kluci zase jeste docela maly a bala bych jsem se, ze by se mi tam prizabili a musela bych u nich furt stat. TAkze my ted uzivame doam tuto skluzajdu. Jinak ale pomer ceny a kvalituy je uricte dobry.

AHOJKY MÁME JI,JEN O NĚCO

AHOJKY MÁME JI,JEN O NĚCO DELŠÍ ALE PŘESNĚ TUHLE UŽ TŘETÍ SEZONU A JSME MAX SPOKOJENI.JE PEVNÁ A NAPROSTO STABILNÍ VHODNÁ JAK DOMU TAK VEN.MÁ BEZPEČNOSTNÍ VRUTY DO ZEMĚ TO SE PAK TUPLEM NEHNE.PRVNÍ ROK JEZDILY JAK DAS,DRUHÝ ROK UŽ JSME SE ODVÁŽILI JI DÁT I DO BAZÉNU A TOBYL SUPER MAZEC LÍTALY DO VODY JAK BLÁZEN.TJ DOPORUČUJU HEZKÝ DEN ZUZKA

-

Ahojky, mám zkušenosti jen s menšíma skluzavkama, ale myslím, že tahle je úplně v pohodě. Co jsem tak vypozorovala na dětech, je důležité, aby schůdky byly rovné (ne třeba ve tvaru kruhu), aby se děti nahoře měly čeho chytit a dojezd nebyl moc vysoko. Všechno tohle Tvá skluzavka má :)