Skip to main content

Dovolená s Fisher Funtazie club - máte zkušenost?

Posted in

Ahoj všem,

letos poprvé bychom si chtěli s dětmi dopřát dražší dovolenou. Přece jen už jim bude 5 let a já chodím skoro 2 roky do práce, tak už to utáhneme. Zatím jsme jezdili jen Chorvatsko ve vlastní režii včetně jídla, ale letos bych si ráda odpočinula na dovče i já. :o)

O víkendu jsme zašli do CK Fisher (mají teď do 15.1. first moment s garancí nejnižší ceny i oproti last minute) a vybrali si pobyt na 15 dnů na řeckém Kosu. Je to v rámci jejich Funtazie klubu, což znamená prý odpočinek i pro dospělé. Má tam být skupina česky hovořících animátorů pro děti s celodenním programem, takže rodiče mají čas i pro sebe. Samozřejmě to neznamená, že tam strčím děti a půjdu na celý den pryč (i když i to je možné), ale říkám si, že hodinka denně, kdy děti budou s někým blbnout v bazénu a já na ně budu jen koukat z lehátka (pryč bych neodešla, bála bych se) se hodí. :o)
Fisher má do Funtazie klubu zařazené hotely ve spoustě zemí, nemáte zkušenost, jestli je to opravdu taková bomba? Slečna v CK mi říkala, že lidi jsou z těchto pobytů nadšení, ale je to pálka, tak bych ráda slyšela, jestli někdo nemá osobní zkušenost.
Děkuji za názory!
Jana.

Ahoj, osobní zkušenost nemám,

Ahoj,
osobní zkušenost nemám, ale byla s nimi kolegyně s dcerkou a byly spokojené,prý hotel i club super. Známá v CK mi také říkala, že se obecně FM i Fischera dost prodává, když jsem tam přišla, byl tam opravdu frmol, dětských letenek zdarma už málo. Letíme s nimi taky na dovču na Kos, club už tam bohužel nebude /funguje jen přes letní sezonu/. Je ale třeba pečlivě vybrat hotel, někde mají sice rodinné pokoje, ale jen palandy nebo jen netěsnící "zatahovací" dveře či přepážku, jinde skvěle oddělené místnosti s normálními lůžky...
Tak jsem zvědavá, jak to dopadne, zda to bude odpovídat inzerovanému:)...
Ahoj Ila

-

My byli společně se švagrovou a infantem. Tudíž 3 dospělí, 3 infantni. Taky raritka. Ale pronajali jsme si rodinný pokoj, nebyl problém. Možnost byla i mezonetu, ale schody jsme kvůli dětem nechtěli. Každý hotel rodinné pokoje nemá, ale najít se dá.

To je tedy pravda s tím, že

To je tedy pravda s tím, že pro rodinu už se hledá mnohem hůř. My jsme teda 2 + 2, ale i tak už mi slečna v CK říkala, že spousta hotelů má prostě jen dvoulůžáky, popř. pár 4 lůžáků. Ten hotel na Kosu, kam jedeme, je jeden z mála, kam lze vzít i 5ti člennou rodinu. Jinak se musí rodiny dělit na dva pokoje a každý dosplěý být s jedním nebo 2 dětmi, ale to už není ono.

Kos

Jejej my jedeme tež na Kos a taky od Fischera do hotelu s Funtazia klubem, je to taky poprvé, tak jsem zvědavá jaké to bude. Měli jsme problém vybrat, protože kromě dvojek mame ještě starši dceru, tudíž nejsme klasicka rodina. Tři děti je na každou cestovku velky problem:-(

-

To věřím, dvojčatům jsou dva a už bych taky trochu klídku brala. Bohužel hlídání nemáme :)
Děti byly ještě infanti, takže se cena nedá srovnávat. Na 11dní, all incl. - hotel Gaia Village v Tigaki, a vyšlo to myslím na 37 tis. komplet. Ale v lastu.
Jaký hotel jste vyhlédli ?!?

Re:

Ahoj Zuldo,
jasně, že prozradím cenu. Nevím tedy, kolik jste zaplatili za klasiku, ale my zaplatíme za 15 dnů 35 tis. za dospělého a 9.990.- za dítě (jedno zdarma + jedno 9.990.- Kč). Takže opravdu doufám, že se ty peníze vyplatí a všichni budem nejen spokojení, ale spíš nadšení.
Že by kluci nechtěli být vůbec s námi, se nebojím, zatím máme spíš opačný problém a u moře jsem si nemohla jít zaplavat aniž by děti na břehu nevolali, že chtějí za mnou, i když jim tatínek v té chvíli nabízel jinou zábavu. Když šel plavat manžel, pořád se zase ptali, kde je a kdy se vrátí. Takže ta hodinka volna by byla fajn. :o)

-

No aby Ti děti nakonec Tvé představy o hodince denně zcela nerozhodily :) V srpnu jsme byli na Kosu a na pláži potkali manžele s asi ročním prckem. Říkali nám, kde bydlí a že mají ještě starší dceru (4 r) a jsou docela smutní, protože ta je z animátorů úplně odvázaná a nemůžou jí přemluvit, aby s nima šla třeba jen na odpo na pláž :) Dcerka si ale určitě dovolenou perfektně užila. Říkali, že se jich vyptají, kde budou příští rok, aby prostě jeli na dovolenou vyloženě "za nima".
Je ale jasné, že záleží, na jaké konkrétní animátory narazíš. My jsme byli s Fisherem na klasickém zájezdu, v hotelu hodně zaměřeném na děti. Potkávali jsme tam různé animátory, i zahraniční. Někteří jen znuděně odvedli děti třeba do jídelny, jiní s nima malovali, vystřihovali ..., prostě se jim věnovali. Můžeš mi prozradit,jaký je cenový rozdíl, jestli jedeš na klasiku nebo Funtazie klub ?!? :) Díky. Zuzana