Skip to main content

Znáte tyto postele?

Obrázek uživatele Janact
Posted in

Nemáte někdo zkušenosti s touto postelí? Jde mi zejména o to, že je z borovicového dřeva, tudíž není nejtvrdší, nerozvržou se Vám postýlky? Jinak jsou úplně bezvadné, barvou se hodí nádherně ke dveřím :-)

http://www.babynabytek.cz/detska-postel-s-uloznym-prostorem-paul---teak-...

RE:

Ano, matrace jsme od nich brali také. Asi to nejsou zrovna ty nejkvalitnější na trhu, ale děti jsou ještě lehoučké a jim bohatě stačí.
P.

jé, tak to moc děkuji, už

Obrázek uživatele Janact

jé, tak to moc děkuji, už jsem myslela, že se nikdo neozve! Jsem ráda za kladné hodnocení, mě se moc líbí,.. i když koukám jěště někde jinde, prostě mám v hlavě tyto a vím, že to budou tyto postele :-)
my musíme brát tyto rozměry, protože dokud jsou děti ve společném pokojíku, tak nám krásně pasujou, do takových dvou pěkných výklenků :-) až půjdou od sebe, tak budou mít nové postele, to počítám, že bude tak kolem puberty, tak doufám, že nám moc ty děti rychle nevyrostou :-) já mám 158cm a manžel téměř 2m, tak jsem zvědavá, kdy budu nejmenší člen rodiny :-)))

prosím a ty matrace máte od nich taky? nebo jste brali někde jinde? př. jaké?

Re:

Ahoj, ano my je máme, jen bez toho úložného prostoru a v délce 2m. Máme je přímo z těchto stránek - hodně jsem je taky doporučovala, mají to moc milí manželé, kteří se snaží ve všem vyhovět. Postele máme od února a jsou opravdu bytelné a kvalitní. Vyspím se na nich pohodlně i já, nebo manžel a to nejsme žádní drobci. Rozvrzané nejsou vůbec drží pořád stejně. Mohu jen doporučit!