Skip to main content

Jaké golfky pořídit?

Obrázek uživatele Peri

Ahoj všem, na jaře plánujeme koupit našim klukům golfky. V předvýběru máme zatím Cosatto YOU2. Poradíte mi, zda je to dobrý výběr, nebo máte zkušenosti s jinými, lepšími? Jde mi o pohodlí dětí, dobrou manévrovatelnost a samozřejmě váhu a skladnost. Díky moc.

Ahoj, podle mě jsou nejlepší

Ahoj, podle mě jsou nejlepší žádné golfky. Koupila jsem SilverCross z druhé ruky - nic moc. Zkoušela jsem Maclaren, ale vůbec mi to nepřišlo lepší. Golfky máme sem tam do auta, ale moc je nepoužíváme, tenhle rok např. ani jednou. Nakonec jsem koupila kočár z druhé ruky Jane Powertwin - má svoje mouchy, ale je ovladatelnější a lehčí něž jakékoli jiné dvojčecí golfky (váží asi 11 kg). A hlavně se dá řídit jednou rukou.

Golfky pouze z nouze

Ahoj, chtěla jsem pořídit 1 golfky do auta jen pro případ nutnosti (lékaři, dovolená atd...) Od prodejců jsem slyšela, že manipulace jsou vždy horší než jsme zvyklí od sporťáků, tudíž jsem se rozhodla, že koupím dražší zn. Maclaren a že budou určitě lepší než ostatní. Pravda je taková, že příště bych koupila levnější, neboť je to úplně jedno, jsou těžké + manipulace obtížná jako u ostatních, tudíž pokud nepotřebuješ, zůstaň u sporťáku nebo neinvestuj tolik:)

Golfky

Ahoj, my máme tyhle http://www.ondalek.cz/produkt/maclaren-techno-xt, a sic jsou trochu dražší, tak si myslím, že parádní volba :)

souhlasim a take doporucuji

Ahoj, plne souhlasim s holkama, take bych nemenila, my ho ale pouzivame pouze na cestovani. Misto tech puvodnich fusaku davame v zime take univerzalni Emitexy ( je to kocarek staveny na anglicke zimy a tomu odpovidaji i fusaky:-). Takze, za nas urcite doporucuji.

Cosatto you 2

Ahojky,

já pořídila našim holkám v 9 měsísích (teď na zimu) kočárek Cosatto you 2 a jsem nadmíru spokojená! Do auta nám jde dát i nesložený, sama ho unesu (nesložený). je lehce ovladatelný, na to, že má berany, tak se s ním fakt skvěle manipuluje! kolečka má pěkná, vypadají celkěm robustně, ne jen takové obyč. plasťáky co mívají golfky... Další výhoda - je moooc pěkný :-)) fakt povedené provedení....snadno se polohuje, super je polohování nožiček!
Jediná nevýhoda jsou originální fusaky, které jsou sice moc krásné, ale děti se do nich na zimu nevejdou..takže mi je budeme používat až v teplejších dnech, kdy nebudou mát holky zimní oblečení...teď jsem tam narvala Emitexy - sice není mo místa, ale ještě se tam vejdou...
Tento kočárek můžu opravdu doporučit! :-)

Ahoj, my máme Cosatto ,

Ahoj, my máme Cosatto , kupovali jsme na léto, dětem byl 1 rok. Pohodlné jsou - jdou sklopit až do ležata, odchodili jsme celé léto i podzim, nánožníky jsou dostatečný. Jsou lehké, dobře se složí, ovládaní - žádný problém, já doporučuji.
Martina J.