Skip to main content

Cykloodrážedlo v Tescu za 799,-Kč...........v čem je tak přínosné????

Posted in

Ahoj holky,nemáte někdo cykloodrážedlo, které je aktuálně v akci v Tescu?
V čem je cykloodrážedlo lepší než normální odrážedla? Napadá mě-cvik rovnováhy-příprava na kolo, baví to děti více?.....
Děkuji za radu.
Jana

Taky je příjemné, že je

Taky je příjemné, že je daleko tišší. KDyž jede dítě na klasické motorce, je to celkem rachot (natož když jedou dva) a ani on nemůže moc slyšet když na něj voláte. Cykloodrážedlo je tiché a rozhodně se na něm dětem i líp jezdí. Pro staršího syna máme oboje - motorku i kolo bez šlapek a rozhodně vede kolo.
Lenka

Ahojky

nevím bohužel jak to bude bavit naše holky (2,5 roku), protože čekají u ježíška, ale jelikož nemají pud sebezáchovy po tatínkovi, tak předpokládám že se proto naprosto nadchnou. Na klasických drandily od přibližně roka, pak jsem se mu spíše vyhýbala, právě kvůli kyčlím. Jak píšeš je to lepší z hlediska nácviku rovnováhy a je to skvělá průprava na kolo, ale to nejdůležitější je jak píše Zulda, zdravotně je to nesrovnatelně lepší. Na motorce mají děti nožičky nepřirozeně vytočené, kděžto na cyklo je ten posed daleko přirozenější a pohodlnější. Kamarádka ho koupila klukovy k 3 narozeninám a hrozně si nadávala, že to neudělala dříve. Teď mu jsou 4,5 a pořád na něm drandí. My koupili přímo tyto od tohoto prodejce http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=24091576&tab=1 Doporučuji, paní je velice milá a vstřícná a dokonce nám slevila, když jsme brali dvě, ale i tak ta cena je super. Tak dobrý výběr.
Zdraví Jana a berušky

-

Nemá špatný vliv na vývoj kyčlí, jako klasické odrážedlo.