Skip to main content

Robotický vysavač

Obrázek uživatele paty
Posted in

Ahoj všem.
Vlastníte někdo robotický vysavač? Pokud ano, tak prosím jaký typ a jak jste spokojeni. Váhám, jestli si jej mám přát pod stromeček. Díky moc. Pavla

Emko díky.

Obrázek uživatele paty

Na PC jsem se dostala teprve teď. Prodávájící z Aukra zkusím napsat, ale musím nejdřív vysondovat z manžela, jestli už Ježíška nepotkal :-) Po pátrání na netu je Roomba 581 náš společný favorit.

Roomba

Tak mi napsala, že je stáhla z Aukra, protože vloni se jí stalo, , dodávka se zpozdila a lidem vysavač nepřišel do Vánoc, že se bojí, aby se to letos neopakovalo, ale že by vystavila soukromou aukci (nevím, co to je). Prý teoreticky by to šlo odeslat příští úterý, ale nevím, jestli to pro Tebe není moc narychlo.Tady je její mejl, kdyžtak jí napiš, jaký typ by jsi chtěla a za kolik ho nabízí: DianaKoster@seznam.cz

Paty,

tak jsem si tu prodávající našla, opravdu v nabídce žádné nemá. Napsala jsem jí, jestli je ještě prodává, dám vědět, co odepíše.

Emko

Obrázek uživatele paty

Ať hledám, jak hledám, na Aukru Roomby z USA nevidím. Asi už dívčina s prodejem skončila. Nebo nemáš na ni kontakt? Díky.

Díky

Obrázek uživatele paty

Díky moc všem za odpovědi. Vidím, že jednoznačně vítězí Roomba. Taky je to můj tajný favorit, ale poněkud mě odrazuje její cena. Zase u těch levných bych měla strach, jestli jsou k něčemu. Emko, díky za typ s Aukrem. Pavla

Roomba

Ahojky, mám Roombu, tu nejnovější, číslo si nemůžu vzpomenout, myslím 581 a jsem s ní velmi spokojená. Bohužel nám nevleze pod sedačky, ale jinak fakt supr. Samo, že vysavač občas taky vytáhnem a pořádně převysáváme, ale fakt jen při velkém úklidu.
Koupila jsme ji na Aukru o polovinu nlevněji, než stojí u nás, prodává je tam nějaké holka, která je posílá z Ameriky. U nás stojí kolem 13 000 (mebo teda před půl rokem stála), já ji mám i s poštovným a clem za 7 000. Ale jsou tam i nižší typy ještě levnější. Nejdřív jsme mělastrach poslat tolik peněz, aole vyplatilo se to, ty peníze bych za to tady nedala.

doporučuji

Obrázek uživatele Hana H.

My mame robot. vysavac, ja byla proti koupi, ale muz ho proste jednoho dne prinesl domu. Musim priznat, ze jsem prijemne prekvapena, kam vsude vleze a co vsechno po dobu nasi nepritomnosti vymete a posbira. Je potreba treba dat zidle nahoru, trochu mu to usnadnit, ale pak je to chytry a uzitecny pomocnik. Znacku nemam poneti, podivam se doma, pokud by mel nekdo zajem, tak to jeste dodam...

Ahoj, my máme asi 14 dní

Obrázek uživatele KaterinaAd

Ahoj, my máme asi 14 dní iRoombu 581, ale zrovna nadšená nejsem...koupila jsem si ji hlavně proto, že mám fakt big obývák (65m), takže jsem myslela, že ji večer zapnu a ráno bude krásně uklizeno...jenže je to docela hlučné, takže slyším i přes dvoje zavřené dveře a navíc vysává hrozně dlouho, snad hodinu. Když vezmu vysavač, mám za 10 minut hotovo. Pokud jde o kvalitu úklidu, tak to je ok.

určitě přej :)

Mám roombičku přesně rok a je super. Vlastním typ PET, protože máme psy. Je fakt, že aktuálně ho neprogramuju na vysávání obýváku, protože se pořád někde válí hračky a není v mých silách myslet na to, že mám uklidit kvůli vysavači. Takže ho většinou pustím při odchodu.
Všude máme plovoučky a hrací koberec jedou za čas vezmu klasickým vysavačem. Roomba přece jen nemá takový tah, ale na běžný úklid je jedinečný. V ložnici se nemusím ohýbat a uklízet pod postelí. Jen ho tam zavřu a pak vyzvednu.
Jediná nevýhoda, jsou lišty, jak tu někdo píše. Neumí se vrátit zpět, ač dokáže zvládnout poměrně velké překážky, díky velkým kolečkům. No a taky nám orval jednu skříňku. Ta totiž nemá nožičky, ale základnu tvoří prkno a pak je volný prostor. Jak na to najížděl ve snaze přejet, orval tu dýhu. Jinak je moc inteligentní, nezamotá se do kabelů, nespadne ze schodů, ... :)

Ahoj,mamka má irobot roomba

Ahoj,mamka má irobot roomba 520 (nevím jestli jsem to dobře napsala)a je totálně nadšená. Byl u nich její bratr a komoška a už ho mají oba doma. Ale je důležité se pořádně poptat co ten vysavač umí. mamka tam má nějaké kartáče navíc,tak to je fakt rozdíl od toho co je nemá. taky mi ho půjčuje. Do nového domku ho rozhodně chci.

Ahoj,moje mamka má robotický

Ahoj,moje mamka má robotický vysavač,ale na značku bych se ti musela zeptat. Ale je z něho totálně unešená. Byl u nás její bratr a kamoška a už si ho oba koupili.Taky si ho pojčuju,je to fakt super.

Zdravím, vysavač prozatím

Zdravím,

vysavač prozatím nevlastníme, měli jsme jej doma na zkoušku na 1 víkend, což určitě doporučuji. V každém větším elektru jej většinou půjčují, po složení jeho hodnoty. My měli zn. Roomba (snad se to tak píše) a číslo přesně nevím (535?)
Zjistili jsme tak, že je bezva, vysával dobře, zajel pod sedačku, postel, některé pokoje jsem připravila - zvedla bedny s hračkama apod., aby vjel všude. Kamarádka měla půjčený i Samsung, ale Roomba to u ní vyhrála.
Jen měl problém s jedním prahem na chodbě. Je zkosený, přejede jej, ale někdy se to nepovedlo a zasekl se. Tak víme, že bychom ten práh pro něj upravili.
Až budou penízky navíc, jdu do něj. Romana