Skip to main content

Boty DEI TEX (Deichmann)

Posted in

Ahoj maminky a Tome. Máte někdo zkušenosti s těmito botkami? Jedná se mi konkrétně o membránu zn. Dei Tex. Náhodou jsem zavítala do Deichmannu a holčičce koupila moc pěkný zimní boty (na zavazování). Brala jsem je nablint, protože měli úplně poslední, s tím, že je můžu vrátit. Prodavačky tvrdily, že jsou opravdu nepropustné (po aplikaci té jejich impregnace). Ale pořádá váhám, jestli je spíš nevrátit a nejít na jistotu (výrazně připlatit - goretex).
Díky za příspěvky, hezký den. Zuzana

Ahoj Zuzko

Obrázek uživatele Jindra76

mi jsme tyto boty koupili vloni holkám. A jsme snimi spokojeni. Po nastříkání ipregnace boty opravdu nepromokali. A to se vnich holky hodně naběhali. Letos jsme je koupili i malím.

ahoj, co se tyce te jejich

ahoj,
co se tyce te jejich impregnace opravdu funguje vyzkouseli jsme uz loni a spokojenost.jelikoz jsou botky detem nejakym zazrakem i letos,tak jsem zveda jestli budou propouste pac impregnaci uz nemam...

díky

Holky, díky.
Jasně, Superfity je zaručená kvalita. Příští rok, až nebude kočárek a budou chodit do školky, asi nebudu špekulovat. Ale letos mi to nepřipadá ještě až tak nutné. Na druhou stranu bych nerada v půlce sezony zjistila, že musím koupit goretex.
Ale Dášo, třeba budeme překvapené, a u Deitex zůstaneme, viď ? :) Držím nám palce :) Zuzana

Ahoj Zuzko,

Obrázek uživatele Ester-u2

také asi moc neporadím.Procházela jsem obchody,vybírala a nakonec jsem klučíkům vybrala ty Superfitky -gore-tex.Mají ty vyšší,jsou na tři suché zipy.Já jsem pročítala názory maminek,kdy Superfitky chválily a pak jsem vše viděla živě,kluci vyzkoušeli a boty máme doma.
Ať dobře vybereš.
Ahoj Ester

Ahojky Zuldo, my je máme

Obrázek uživatele dadap

Ahojky Zuldo, my je máme letos poprvé. Kupovala jsem na doporučení kamarádky, ona je prý nastříkala impregnací co jí doporučila prodavačka při nákupu bot (má modrobílý obal). Nikdy prý neměl její kluk mokrý nohy a to chodili často sáňkovat. Sama jsem zvědavá, jestli promoknou nebo ne. Buď koupím příští rok ty samý nebo rovnou gore-tex, ten nepromokne zaručeně. Letos jsem chtěla zkusit boty levnější kategorie s membránou. No nijak jsem neporadila, taky čekám jak botky budou sloužit...Dáša