Skip to main content

Jakou teplou zimní bundu???

Obrázek uživatele dadap
Posted in

Ahojky všem, koupila jsem synovi tuto bundu od Topolina http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38304260&tab=1 a zdá se mi moc slabá, je velmi mírně zateplená vatelínem a podšitá fleesem. Bydlíme v malém městečku, tak jsem odkázaná nakupovat oblečení přes net. Bohužel si věci nemohu osahat, tak jdu za Vámi pro radu. Nemám zkušenost s touto značkou, paní prodávající mi říkala, že bunda nemusí být silná aby zahřála, tak nevím... klidně napište s jakou bundou (značkou) jste spokojený, která je opravdu zimní. Bydlíme na Vysočině a chodíme 2x denně na procházky do přírody, v zimě budeme často sáňkovat na kopcích za domem...děkuji za každou odpověď Dáša :-)

Ahojky holky, děkuji za

Obrázek uživatele dadap

Ahojky holky, děkuji za odpovědi. Mám objednanou od zn YDI, prý se hodně prodává i na hory, tak uvidím...včera jsem si koupila Neverest pro sebe a je super...chtěla jsem synovi koupit komplet TCM, ale on měří 106cm (vel. 98/104 je malá a pak je až 110/116 a ta je podle rozměrů moc velká - mám v plánu jí koupit příští rok) Dáša :-)

bundy Tchibo a KUGO

Ahoj,

my máme známý komplet z Tchiba 3v1, který je jedoznačně skvělý a teploučký. Klukům v něm nikdy nebyla zima ani na horách. Ve městě pak nosíme samostaně i bundičku, je moc hezká.
Dál jsem koupila klukům na střídačku bundy od KUGO, tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38469332 . Máme tmavomodré, aby je hned nezmazali, nosí je hlavně do školky. Jsou taky super teploučké, tlusté, určitě využijeme i ve velké zimě.
Tak dobře vyberte, příp. dej vědět, co jste zvolili a jak jsi spokojená.
Jana.

Ahoj, konečně jsem našla

Obrázek uživatele Laaja

Ahoj,
konečně jsem našla tenhle dotaz, chtěla jsem odpovědět dřív a nějak se mi to tu ztratilo. O bundách Topolíno jsem slyšela a nikdy nic moc dobrého. Nehledě na to, že snad ani nesouhlasí uváděné velikosti. Na delší běhání venku, a ještě na vysočině, bych volila kombinézu nebo třeba ten Tchibo komplet nebo jinou kvalitní značku (neverest, ydi), ale radši se ještě poptej dalších maminek. Já mám pro děti bundy z HM na nákupy, na cesty k doktorce a cesty k příbuzným atd. a jakmile přituhne, tak vytahuji teplé kombinézy. Příbuzné máme kousek od vysočiny, takže budou potřeba. Měj se Lája

ahoj

Obrázek uživatele fanyna

to je těžký:(paní prodavačka má pravdu že jsou bundy co nejsou extra teplé a teplo udrží ale myslím že spadají do jiné cenové kategorie než je topolino:(já mám bundy od topolina taky ,loni sme měli od wolfa pak kombinézy tchibo...myslím že ty kombinézy jsou nejlepší když to srovnám...topolina sem používala pouze na chvilku ven,nákup,návšteva ne zimní radovánky...ale možná někomu připadají fajn uvidíš jestli se někdo ozve.fany