Skip to main content

seznámení?

Obrázek uživatele Janact
Posted in

tak vzhledem k tomu, že už jdou sem přidávat i fotografie (doufám tedy, že se mi to podaří) - myslím,že by bylo příjemné, kdybychom se tady více poznali. Viděli své tváře . Většina mě známých maminek odešla na dvojky a je tady spousta jiných, nových, které bych ráda poznala :-)

někdy před půl rokem, se tady hromadně všichni představovali, měla vzniknout i přehledná tabulka, ale vše upadlo někam do zapomění :-(

Začínám:
Jmenuji se Jana Čtveráková, je mi 32let, mám dvojčátka Justýnku a Jarouška, kterří jsou narozeni 16.12.2010, Bydlíme s manželem v Roudnici nad Labem (severní Čechy), v RD, který jsme přestavovali a ještě doděláváme. Před MD jsem pracovala jako skladová účetní v Bille,.. Jinak hrozně ráda cestuji, zejména s ohledem na děti teď po ČR (začali jsme sbírat, co máme děti i turistické známky), co jsem s manželem chytlo mě i kolo (která nám tedy byla teď ukradena :-( Manžel jezdí cyklo závody, takže máme na jaro vystaráno, budeme kola muset kupovat..

Zatím se mějte a doufám,že když se tady poseznámíme, diskuze se zase rozproudí.

J.

Pro januCt

Obrázek uživatele Lucka V.

Jo jo jsem to já. Bohužel Romulanka mi už neprošla a nějak mi nejde si tu vytvořit trvalý účet, když chci něco napsat, tak musím použít to jednorázové přihlášení a to mě moc nebaví:)
Houštecký maraton je závod celkem známý, patři k cyklu koloproživot.
http://cyklocelakovice.cz/eshop/

Měla jsem fakt pocit, že se tvuj manžel účastnil. My u dojezdu podporovaly náš cykloteam http://www.sokolkbely.cz/ a kolem nás projelo celkem 5 dvojčecích kočárů. Myslela jsem že jsi mezi nimi. pamatuji si na tu kolovou diskuzi před létem :)

No každopádně je tohle asi můj poslední příspěvek, to přihlašování mě otravuje:) Měj se moc fajn a někdy na závodech nebo na dvojkách když ti vyjde čas ahoj.

PRO LUCKU

Obrázek uživatele Janact

ahoj Lucko, i mě moc mrzí,že se forum rozdělilo na dvě, jelikož i mě pro změnu zase tady chybí spousta lidí, ale na obě dvě se nedá stihnout chodit, bohužel. Zůstala jsem věrna tomuto,protože k němu mám nějaký citový vztah :-)
Jinak doufám, že jsi Lucka (romulanka) ty nové nicky mě dost matou. No a snad ta tabulka bude mít ještě ten pravý význam, protože strašně moc lidí už na dvojčata nechodí, zato sem teď chodí spousta lidí nových, kteří asi v tabulce nejsou,ale ty tam půjdou určitě dodat..

Jezdíme na spoustů akcí, ale zrovna Houštěcký maraton mi vůbec nic neříká :-O Copak je to za akci a hlavně kde? Možná bychom třeba doplnili. Pokud sem ještě nakoukneš napiš mi o tom víc.

Měj se krásně a občas na dvojčata také přispěj :-)

Pro Janu Ct

Obrázek uživatele Lucka V.

Já na té tabulce postupně pořád pracuji. Nemám ted moc času, mám dvě práce a nevím kde mi hlava stojí. Přemýšlím ( a se mnou můj ) muž jak databázi dát do kupy tak aby byla použitelná na obou dvojčecích serverech. Na umístěni databáze sem se místo mě s klubem bude asi domlouvat Tom ( tedy ještě to neví :) protože mě klub na maily neodpovídá. Já už sem moc nechodím, jen občas čtu, ale na tohle jsem ti chtěla odpovědět. Nevykašlala jsem se na to. Jsem ráda, že se dvojčata rozjíždí a vzniká tu nová parta i když musím přiznat že někteří ze staré party na dvojkách chybí :) Hlavně to vypadá, že konečně klub sehnal admina, který se zajímá o to co uživatelé chtějí a potřebují a to je super.
To že není forum jen jedno, mě nepřestane mrzet nikdy. Bojovala jsme za to dlouho a vytrvale a klub asi od té doby moje maily maže už preventivně :))))

Ale myslím, že my dvě se uvidíme v létě na houšteckém maratonu, myslím, že jsme se tam viděli i letos ale to jsme se ještě neznaly :)

Ahojda, ja tedy take nejsem

Ahojda, ja tedy take nejsem propagator kladani fotek deti na net ci jinych osobnich udaju. Dvojcata jsou u me spise vyjimka, ale jestli sem vlozim foto mych deti, tim si jeste nejsem jista. Uprimne nejhorsi mi prpada v tomto MMb, kde maminky maji kazda svuj profil a vkladaji tam uplne vse. Takze treba i pro zlodeje, uplne supr, vidite jak domecek vypada, oni vam jeste oichotne napisi kde bysli, poradi...ale nebezpeci uz asi opravdu nevidi. Rekal bych ze holt vseho s mirou. Jinak jsu rada, ze se stranky vraci do normalu. JE to fajn, ja parkrta tez byla na dvojkach, ale jsem vdecna za tyto stranky, ze se to zde pomalu zase rozjizdi a pripadlo by mi nefer se presouvat tam:-]]

ahoj lindo:) nebudu ti

Obrázek uživatele fanyna

ahoj lindo:)
nebudu ti oponovat,možná nejsem tak opatrná a můžu s tebou souhlasit v tom že že sdílet na netu osobní info na netu,fotky atd.je nebezpečné.ale myslím že jen do určité míry-já osobně věčší nebezpečí pro moji rodinu,deti cítím od lidí nebo líp obávam se od lidí které znám,potkávám,i od rodiny bohužel.nevidím duchy nebo jak to mám říct...samozřejme je čerstvý případ Aničky tak jsou lidi citlivejší,vnímavejší,přemýšlí nad riziky...přiznám se já taky...ale nejsem v principu neduvěřívý člověk absolutně proti všem...mám svůj profil,fotky,statusy i na facebooku taky bloklé jen pro přátelé jenže težko mužu vědet jestli nekdo z opravdových přátel neukazuje dvojčátka zase svému přáteli...komukoli v práci...stoprocentně si jista být nemůžu,ale jista si nemůžu být ani přátelskýma sousedama,známyma....nikým.
A ano máš pravdu v tom že sem momentálne v lehké euforii z toho že dvojčata .cz žijí svojím životem dál a taky proto jsem sem vycapila fotky a základní info o mne.

Omlouvam se, ale nesouhlasim...

!!!Text k zamysleni ne k valecnemu zbrojeni!!!

Zrejme se vsichni na mne budete moc zlobit, nechci vam kazit radost ani dobrou naladu, ktera tu panuje z otevreni noveho tematu...
Nebudu a ani nechci zde polemizovat...doufam, ze se tu nestrhne boj...jde proste o muj nazor. At uz s nim bude nekdo souhlasit nebo nebude...ale na nazor mame vsichni pravo - samozrejme i na jeho zmenu, po zvazeni konkretnich argumentaci serioznich dospelych lidi bez urazek, napadani ...

Tak k veci:
Strucne a jasne:
Doba je zvlastni a ne-li zla...
Ne vsichni pouzivame internet s cistym cilem a umyslem...
Ne vsichni se sem prijdou kouknout "jen" aby vedeli a poznali s kym mluvi do eteru...
Bylo by to vsechno moc krasne...(za normalnich okolnosti)
Ale kde jsme, kde se nachazime, kde zijeme a kdo je v nasem okoli je i "neviditelny" a ma jine cily nez mame my...
V posledni dobe, v poslednich letech neustale stoupa patologie lidi, kteri jsou...dejme tomu nazvu je "nemocnymi", dobre presneji - uchylnymi...
Tito lide jsou tu mezi nami a vy jim date temer presnou adresu a jeste fotku k tomu...a hlavne svych deti...
Naservirujete jim moznost na stribrnem tacu...prilisny hazard podle meho...
Nase deti musime chranit...nesmime si namlouvat, ze NAM SE TO STAT NEMUZE...zlo je vsude a muze se i nam stat to, co se nam zda z novin, TV, knizek...tolik vzdalene...
Ja a ma rodina se necitime v naprostem bezpeci sledovanim a pozorovanim situace..., zlo v okoli se nas osobne dotyka...!!!ve smyslu, ze pro nas rodiny, kteri trpi ztratou ditete at uz unosem ci v dusledku pedofilie, ci nehod jinych charakteru nejsou pro nas vzdalene...sdilime s nimi bolest a snazime se vyvarovat jejich moznych chyb...
Je spousty maniaku, kteri jsou tu s nami ( na netu) a vyhledavaji prave tyto okamziky euforie, kdy dospelak udela krok vedle...
Mejte se hezky...
Budu se tesit na konkretni oponovani...

tak bezva, koukám, že nové

Obrázek uživatele Janact

tak bezva, koukám, že nové téma bylo super rychle zhotoveno. OPRAVDU super :-)

Naše rodiny

Tak koukám, že téma "Naše rodiny" již bylo založeno, ráda se tam připojím s naší fotografií. Sice již přispívám velmi málo, přesto mi to nedá a občas na tyto stránky zabrousím, chodím sem již 7 let! Děti již odrostly (čerstvě 8 let) takže mi je spousta témat již opravdu hodně vzdálená, ale přesto se sem ráda vracím :-)
Káťa

napsal jsem návrh do Tipů

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahojky,

poprosil jsem admina o zřízení nové sekce a přesun příspěvků s našimi rodinami:
http://www.dvojcata.cz/node/680820

Tak uvidíme... :-)

Tom

název jsem přepsala podle

Obrázek uživatele Janact

Tome,název jsem přepsala podle tebe, aby to začínalo vše stejně :-)

jinak na srazík jsem myslela před chvíli taky, bylo by to určitě fajn. někde na nějakém pěkném místě a mezi-cestě pro všechny zúčastněné:-)

Olitwins, souhlasím

Obrázek uživatele Tomáš D

Souhlasím s Oli, můžeme třeba napsat do sekce Tipy na vylepšení stránek žádost o zřízení nové sekce NAŠE RODINY a přesun všech příspěvků začínajících těmito slovy do této sekce. Co vy na to?

Tom

tak jest přesunuto, teď

Obrázek uživatele Janact

tak jest přesunuto, přidala jsem tam i manžu, aŤ jsme komplet :-) teď koukám, že navrhovala Olitwins ještě něco jiného, můžeš zkusit admina kontaktovat, nebude určitě problém to tam přesunout znova...
Koukám, že i TOm už tam fotečky přidal. Je fakt příjemné poznat tváře lidí, s kterými si tady píši..

Tome holky jsou úžasné, jednu od druhé bych nepoznala, ani náhodou :-)

Skvely napad...Jen bych mozna

Obrázek uživatele Olitwins

Skvely napad...Jen bych mozna byla pro zalozeni uplne noveho tematu. Verim, ze by nam ho Admin zalozil. Myslim, ze rublika Seznameni slouzi trochu necemu jinemu.... A tady se kazdy predstavi, da foto.... zbytecne by se to tam prolinalo... Podle me by bylo o moooc prehlednejsi mit to ve dvou sekcich..... Co vy na to???

ahoj Tome, datum narození

Obrázek uživatele Janact

ahoj Tome, datum narození mělo být 2008 :-) ale koukám, že ta fotka asi opravdu do odpovědi vložit nejde :-( Jinak přesun určitě možný, bude to asi opravdu lepší. Tak já to tam hnedka přesunu

Pojďme to dát do sekce "Seznámení" :-)

Obrázek uživatele Tomáš D

Co kdybychom se s představením našich rodin přesunuli do sekce Maminky dvojčat - seznámení? Tady by to časem zapadlo, vzhledem k tomu, že lze fotky vkládat pouze jako nové téma :-)...

Skvělý nápad

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Jani,

To je skvělý nápad, ale jde vložit i fotku do odpovědi? Vypadá to, že ne :-( Musím tedy založit nové téma?

Jinak pokud jde o tabulku, dělal jsem ji já a mám ji pořád uloženou. Tenkrát jsem ji posílal Romulance, která na ni chtěla pracovat, pokračovat, ale něco se tehdy nepovedlo a je to pasé.

Krásná rodinka... :-) Ještě k narození dětí - asi mělo být 2009?

Tom

tak povedlo, ale foto se

Obrázek uživatele Janact

tak povedlo, ale foto se nějak přetočilo, asi jsem to měla špatně uloženo, ale celkem úspěch :-) vzhledem k mému předchozímu příspěvku, posílám jednu vánoční :-)

tak se těším na Vaše příspěvky. J.