Skip to main content

Jak se vám líbila burza?

Posted in

Ahoj, chci se zeptat, jak se vám líbila včerejší "dvojčecí" burza v Praze? Já se první hodinu bála, že se mi ani nevrátí vstupné (také mě překvapilo, že se platí 60 Kč za osobu, ne za "prodejní místo" - přišli jsme s manželem). Naštěstí ke konci akce jsem pár věcí prodala, ale celkově mi přišlo, že tam bylo výrazně víc prodávajících než nakupujících a věci z dek zas tak moc nemizely... :-) Byla jsem tam poprvé a pro příště vím, že: 1. vezmu tak polovinu věcí, ale pořádně je na deku rozprostřu, 2. vezmu i věci pro miminka, 3. možná půjdu bez manžela, 4. na KAŽDOU věc dám malou samolepku s cenou, 5. vezmu míň oblečení, a víc jiných věcí (např. hrací deku či samonafukovací židličky). Uf. :-) Ale jako zkušenost dobrý!

ahoj já byla na burze pro

Obrázek uživatele fanyna

ahojjá byla na burze pro dvojky po prvé.taky s manželem tak mi to prišlo trochu zbytečné platit i za nej ale budiž.Vydělala jsem 640 korun a nakoupila za 1300:)takže nakonec lehce v mínusu:)ale celkový dojem fajn,je fakt že tam bylo hafo prodávajicích a málo těhul-ja prodávala malé oblečení.jo a manžel tam koupil holkám dve panenky za pajsku:)a holky byly nadšené jako nikdy tak díky:)

No já jsem po odečtení

No já jsem po odečtení vstupného "vydělala" 550 Kč, což je dobrý, ale myslím, že na netu bych ty věci prodala i dráž... jenže já na MMB zatím neprodávám, nějak není čas vše fotit, a taky mi vyhovuje, že na burze si člověk věc prohlédne a vezme, a je to. :-) Dvě maminky se mě ptaly, zda nemám i věci na miminka, že čekají páreček... škoda. Příště něco vezmu. :-) Ale podle mě jde o to, kdo tam zrovna přijde... Jinak já taky nenakupovala, jen prodávala. Nabídky jsem si tedy prošla :-) ale jelikož mám objednaný obr balík z Topolina, tak už jsem nechtěla dál utrácet.

Dik SimiM za info. Ja jsem

Obrázek uživatele Olitwins

Dik SimiM za info. Ja jsem chtela jit, ale ve finale jsem nemela hlidani a z predchozich info jsem se bala, ze bych neprodala nic... tj. prodavala bych jen pro miminka (a to jeste ne moc) a veci typu lehatko atd. No zda se, ze bych mozna prece jen prodala. (Sla bych navic jen prodavat, ne kupovat...) A to, ze se plati za osobu by me taky preklapilo... Fajn, zes mela dobrou zkusenost....