Skip to main content

Jaké rukavice a šálu?

Obrázek uživatele Olitwins

Ahoj, holkám je teď 15 měsíců a ráda bych jim teď koupila fleecové rukavice a šálu (nemáme moc roláků a myslím, že jim táhne na krk). Máte prosím doporučení na značku a kde koupit? Kamenný obchod nebo internet... Do pár obchůdků jsem v Praze nakoukla a nic neměli. Rukavice jsem i viděla, ale byly krátký, ani nepokryly zápěstí - nechápu... Moc díky.

:-))

Ahojky, my koupily rukavice, šálu i čepici v CaA, sice to prodávali každý kus zvlášť, tak to ve finále vyšlo i na docela dost peněz, ale je to moc hezký a krásně to k sobě pasuje. akorát teda nemáme flísový, jsou vlněný a uvnitř mají takový moc příjemný chloupky. Jinak máme i "soupravičku" čepice a šátku na krk od Tchiba a to je super, krásně sedí na hlavě a ten šáteček na krk taky nemá chybu. Tak ať dobře vyberete:-)) Zuzka

nakrcnik

Ahos s rukavicema neporadim, ale co se tyce saly tak nam vyhovuje nakrcnik.Je to moc prakticka vec, kterou bych vsem doporucovala.Juknete na MMB do sekce cepice, saly, rukavice a pro hledany nazev zadejte nakrcnik.Nabidka je bohata.