Skip to main content

Teutonia Team Alu, kolekce 2009

Posted in

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda měli i ostatní uživatelé tohoto kočárku potíže s padající boudou, zda tuto vadu reklamovali a jak dopadli. Mám na mysli, že se bouda při jízdě pomalu posouvala dozadu a celá se vlastně začala skládat. Nám bouda trochu padala už na začátku, kdy jsme měli v kočárku vložné tašky, které ale boudu podrželi, takže to nebyl takový problém. Když jsme tašky přestali používat, dětem, pokud v kočárku spali, se spodní textilní část boudy úplně skládala na hlavičkách. Máte stejné zkušenosti? Předem díky za zprávy a hezký den všem!

Re:

Ahoj,
ten samý problém jsme měli také. Kupovala jsem ho v Německu, tak jsme se rozhodla i ho tam reklamovat.
Dotažení boudy se vůbec nic nevyřeší, pomůže to na 5minut. V Německu bez problémů vyměnily ty úchyty které se zacvakávají do konstrukce kočáru a bouda drží dobře. Nebyl problém pro Teutonii vyměnit i roztrhnutou pěnovou rukojeť...
Myslím, že je to perfektní kočár, ale přesně.. blbá je ta společná plocha, ale jinak na něj nedám dopustit.
Zkus to reklamovat a stůj si za svým, Teutonia jako taková reklamaci uznala.. a propó, dali nám náhradní kočár během opravy. Míša

Re:

Díky všem za reakce, souhlasím, že Teutonia je jinak bezva, ale bouda a společný prostor jsou vadou na kráse. Andrea mi mluví z duše o těch dudlících a čepicích :-) To už je ale za námi a dá se to zvládnout. U kočárku, za který jsme dali, stejně jako Denisa, přes 20 000 nás ta bouda také překvapila.

Máme teď možnost kočárek prodat známé, která čeká dvojčátka, takže bych chtěla boudu opravit, protože by mi bylo hloupé kočárek prodat s touto vadou.

Díky mockrát a hezký den všem!

Katka

Re:

Obrázek uživatele Lenule76

Ahoj,
stejný problém jsem tu rešila na staré diskuzi. Nám boud takto hodně tedy nepadala, ale volnější byla a štvalo mě to. Kočár jsme používali jen necelý rok a nyní máme trojkolku. Za mě osobně je Teutonia super kočár, má jen dvě vady a to je společný prostor a ta bouda. Byla jsem se na to ptát v prodejně, kde jsme kočárek kupovali (pominu tu ochotu :-( ) a řekli mi, že to lze přes ty šrouby dotáhnout, a že to klidně udělají, ale že to zvládneme i doma. Neudělala jsem to, pokud bych to chtěla dotáhnout, trvala bych na tom, že to udělají oni (pak se jim něco nebude líbit a záruka bude v trapu). Informuj se na tu výměnu, myslím, že to nebude na škodu. Ta bouda opravdu není vychytaná a u kočárku za takový peníze to celkem dost zamrzí.
lenka

Re:

Ahoj,stejný problém. Teutonie je skvělá, krásně se ovládá, super velká plocha pro mimča. Jen ta bouda jim porád leží na hlavách. Vložné tašky jsem vyndala před týdnem a od té doby jsem naštvaná. Je tam nějak moc látky,hrne se to dozadu a na při jízdě na boulích se celá boudička sklápí.Na bocích jsou v těch kloubech šroubky, tak jsem je dotáhla na maximum a je to kapku lepší.Teutonii mám za pár korun z druhé ruky,je z roku 2008,takže reklamace nepřipadá v úvahu.Zkoušela jsem ten zadní díl úplně sundat a dopředu jsem si nacvakla sluneční clonu. Taky se to dá, ale žádná paráda to není. Jo a taky ta bouda dost vadí, když chci mimčo posadit. Takže řeším novou káru.A průšvih je taky to společné ležení. Děti se navzájem ruší a zlobí, tahají si dudlíky z pusy,čepice,kapuce,... Teď jsou v pytlích,takže na sebe už nevidí a je klid.
Andrea

Re:

ahoj, přesně vím o čem mluvíš, máme to nastejno, řeším to tak, že máme na boudičce pověšenou hrací hračku, a když jedem ven , tak mám klíče na šňůrce, šnůrkou obmotám hračku a obtočim kolem rukojeti a zachytim za ruční brzdu a pak je to ok, jinak to stále padá a padá, když kluci leží, tak mají síť téměř na hlavičce a když jim chci sedačky položit nebo posadit, tak mi tam ta síť celkem překáží, další co mi vadí, je prodlužovací díl, který nám neustále sjíždí a z obou stran na nás vykukují ty železa, jinak tuhle jsem koukala, že je i hodně vyšisovaný a to ho máme teprv od ledna 2010 barva hnedo oranžový proužek.
Jo kočárek je fajn na prostor, ale to je tak vše, pro mě je dost těžky, nemá oddělené spaní a tak vozíme mez sebou plyšáky:-))
celkem mi to mrzí, jelikož než jsem ho kupovala, tak jsem četla diskuze a všude byl hodnocen dobře, ale dnes bych si ho nekoupila a to nemluvim tom, že nás stál 24 tis., no při dalších dvojčatech už budu chytřejší:-)) pěkný večer

Re:

Ahoj,měla jsem monokočár s tímto problémem a klouby nám 2x měnili(dělali nám servis v prodejně kde jsme kočár kupovali),nevím jestli teď dodávají jiné,ale před cca 3 lety byly celé plastové a po několika měsících se zoubky obrousily a bouda padala zas.Já to nakonec vyřešila tím že jsem dala sporťák po směru jízdy a dráty co drží boudu jakoby roztáhla do stran aby mi v případě že bouda začne padat drát neprošel mezi tyčemi madla.Nevím ale jestli by tohle šlo udělat i v případě dvojkového kočáru,při výběru dvojkočáru už jsem nechtěla takovou boudu ani za nic.

Re:

Ahoj, my měli teda Herqules, ale to je podobný princip, měli jsme ho už mimo zaruku a vyměnili nam klouby v babyexpert, (najdeš na netu) a stalo to 300 kč + pošta, my dovezli do Brna osobně. (vím ještě o babyexpert Ostrava, ale na jejich stránkách jsou všechny prodejny, kde dělají servis jakéhokoliv kočárku. Padala nám přesně tak jako vám, byla jsem z toho na nervy!!, zjistili jsme to až jsme vydělaly vložné tašky, které boudičku držely.