Skip to main content

Bundy z Topolina

Posted in

Holky,taky jsem měli objednáno z topolina? Co říkáte na ty klučičí bundy? Čekáte až je dají do prodeje nebo jste stornovali objednávku? MAm strach že když budu čekat,na to až se usmyslí,jak to bude,neseženu nic normálního na zimu...Řešíte???
Vendina

Re:

Simi ráda bych ti poslala link,ovšem bunda prostě nenííí. Nenajdu ani stránku v mých zaslaných nabídkách na MMB. Fakt prostě není.
Já mam smůůůlu.
Jde o komplet kde oteplováky byli hnědé s modryma kšandama. Bunda byla hnědá s modrou kostkou,hnědou flees kapucou...
Nikde jsem je nenašla...
Vendina

Re:

Vendy, aha, jasně. :-) Já jsem loni taky objednávala od jedné paní na MMB, tak se jí kdyžtak můžu zeptat. Pošleš mi link, abych věděla, jak vypadají? Já sháním zase bundu pro holčičku...

Re:

Ahoj,
zadala jsem do vyhledávání na MMB bundy + oteplováky ve velikosti 86+92 Topolino a něco se ukázalo i skladem. Včera jsem byla v C&A, mají tam krásné zimní zboží. Já objednávám Topolino u ID 20325 na MMB.
Tak dobře pořiďte. Veroni

Re:

Ahoj objednávala jsem zimní komplety ve velikosti 86 a 92. A klučičí bundy prý vůbec nešli do prodeje. Ikdyž je v nabídce měli. Vyjeli s novou kolekcí ale zřejmě ji nestihli zpracovat. TAk nevím estli mam čekat...a pak už takové pěkné neseženu. Koncem října jedem na hory,budu to riskovat bez oteplováků a pořádné péřovky....
Mam prostě pech.
SIMI: jde o Topolino,objednávala jsem na MMB.
Vendina

Re:

Nemyslíš Tchibo? Jinak neboj, já loni vše obstarávala myslím začátkem prosince (ne tedy Tchibo), a měla jsem bohatě na výběr... :-)

Re:

Ahojky,
pro kluky už mám asi tři týdny doma zimní bundy od Topolina ve 122. Objednávka byla bez problému. Co je za problém?
Veroni