Skip to main content

Ahoj všichni!
Maminky, tatínkové a hlavně i děti! Po výpadkuu, který tu proběhl se nám vytratili všechny staré příspěvky. A tak mě napadlo:
Co kdyby jsme se tu tak nějak znovu představili? Docela by mě zajímalo kolik trojčátkových a vícečetných rodinek nás tu je?!?

Takže já se připomínám.-)...
Jmenuji se Eva a mám trojvaječná trojčátka narozená 1.6.2007 v Českých Budějovicích. Početí spontánní, porod akutním císařským řezem ve 28.tt(27+6), kvůli nulovým průtokům plodu B(Ondřej). Děti porodní hmotnost: Davídek (1040g), Ondrášek (945g) a Terezka (960g).
Teď už děti začali chodit do školky, jestli se to tak dá nazvat.. Jsme totiž skoro celou dobu nemocní:-(. Doteď jsme pořádně nebyli nemocní a teď se to bude kazit:-(...Chjooo...Ať už jsou tam:-), Pokouší se o mě už asi chocholoušek...
Tak to by asi stačilo...

Těším se na další z Vás!!!!!!!

Evka a trojlístek:-)

Ahoj všem, jmenuji se Silvie

Ahoj všem, jmenuji se Silvie a chodím sem asi od 20.tt. Teď už mám 16 měsíční(13 měs.korigovaně)dvojčátka Adámka a Davídka narození 3.11.2010 v Praze - Podolí, porod sekcí v 26+3tt, z důvodu odtoku plodovky s porodní váhou 1020g Ada a 890g Dáda. Přes hromadů komplikací, a že jich nebylo málo, Davídek je 100% v pořádku a od začátku ledna chodí úplně sám a Adámek, ten bohužel problému má víc, tak v rámci možností,také je v pořádku a teď o víkendu se spustil a udělal pár kroků sám. Proč to píšu? protože prognózy, hlavně u Adamka byli fakt,že hrozné a chtěla bych trošku podpořit maminky,které mají děti, jak já,že startovní čára nebyla na 0 ale někde v mínuse.
Jinak jsem ze Slovenska, ale 10 let jsem žila v ČR.

Ahoj všem!

Ahoj holky. Sleduji tyto stránky od nějakého 25. týdne trojčatového těhotenství.
A konečně dnes se hlásím do klubu (díky Ivetko, za nakopnutí). Naše trojčata se narodila 26.9.2011 u Apolináře. Jsou to spontánně počatí kluci: Adam, David, Filip. Nar. ve 34. t., prokopli si cestu na svět 3 dny před plánovaným termínem porodu. Por. váhy Adam 1635g, David 1680 g, Filip 1460 g. Z nemocnice jsme se dostali po 18 dnech s váhou nejmenšího Filípka 1800g. Kojení s přikrmováním 3 měsíce. S partnerem máme každý 3 děti z předchozích vztahů, takže jsme opravdu velká rodina. Naši malí jsou už druhá generace dětí, které jsme přivedli na svět
:-). Nyní je klukům 5,5 měsíce, mají se k světu, cvičí Vojtovku(řvou u toho jako tygři), ještě nemarodili a jsou to naše sluníčka. 4 nejstarší děti je mají moc rádi, 2 mladší bojují se ztrátou benjamínkovství. My dospěláci jsme šťastní, že jsme se nedali přemluvit k částečné nebo úplné redukci, a že máme tyhle nádherné kluky. Budu ráda, za nějaké rady či vychytávku od maminek starších trojčat, či jen za rozhovor na: kockocanka@seznam.cz.
Mějte se moc hezky a užívejte si dětí,Alena

Ivča

Tak vás tu všechny zdravíme. Po dlouhééééé době jsem zavítala a nestačím se divit - tolik změn.
Tak se pro začátek představím: jmenuji se Iveta a máme trojvaječná trojčata narozená 9.5.2005 v ukončeném 37tt - narozena v Hradci Králové - Tomášek & Dominiček & Karolínka. Raraši už chodí do první třídy - je to mazec. Hlavně když děláme ukoly!

Po Pati

Ahoj,
ja mam tedy "pouze" dvojcatka, ale pri porodu jsme meli stejny problem. Holky jsou skoro stejne stare. Take trochu bojujeme, nechcete se ozvat?
JS

moni

nene je to Dandy_S mezi dandy a s je podtržítko :-)

A nedošlo ti nic? Píše to

A nedošlo ti nic? Píše to nejdřív...úspěšně odeslán a pak přijde nová zpráva, že nelze doručit.
Hele vyřešíme to jinak...napiš mi a já odepíšu zpátky na tvoji...adresa:malcherm@seznam.cz
Ta tvoje je Dandy mezera S? To dandy mi totiz pocitac pri odeslani vyskrtne a posila to na "S".

proč to nejde???

proč to nejde? email mi normálně funguje .. napsaný je správně. To je divné :-( to mě mrzí.

Sendy,

u nás je to stejné. Představit si to teď neumíš, ale ani se nenaděješ a krotit je budeš.
Napsala jsem mejla, ale píše mi to, že ti nelze doručit, tak nevím... Monika

tak 4 roky

tak vám už budou 4 ... už jsem to našla --- Vojtovi teď v lednu budou 4 a neumím si představit krotit 3 takové jako je on :-))) Občas jsem z něj víc na nervy než z trojčat :-)

moni,

tak já tu mám tak blízko někoho taky s trojčátky? kolik mají?? Jinak ano statečně všechny děti balím do látky :-)) Já to prostě moje záliba - nevidím v tom větší problém nebo práci, moc mě to baví a těší. Měla jsem tak i Vojtíška - te'ď jen potřebuju více plínek a peru denně (s Vojtou jsem prala jen ob den :-))
Kdybys měla chuť mi napsat budu ráda - můj email je Dandy_S@centrum.cz

Čtrnáct

Ahoj Sendy, vítám tě. Mne asi neznáš, ale já o tobě už slyšela, dokonce jsem viděla i tvé malošky. Měli jsme podobný osud jako vy, starší klučina je na 4. pokus IVF a pak trojčata hned 5.IVF, věkový rozdíl mají 2 roky, takže jsem na tebe občas myslela, jak jste si zvykli na velkou rodinu a jak se vám daří. Manžel ve Frýdku dokonce pracuje, my bydlíme hned za humny.
Taky by mě zajímalo, jestli jste opravdu najeli na látkovky, obdivovala jsem tvoji odvahu, to já si vůbec nedovedu představit.

taky máme trojčátka

Ahoj, tak se taky přidávám ... máme doma Vojtíška z 2.IVF (teď mu budou 4 v lednu) a 9.7.2010 se nám narodila trojvaječná trojčátka z 3.IVF (celkově to byl už 5 transfer). Jsme z Frýdku-Místku. Rodila jsem akutním císařským řezem ve spinalu (v nemocnici jsem předem ležela jen den - jinak bylo celé těhu bez problémů) ale jedno z miminek už moc nepřibývalo tak mě hospitalizovali, nicméně hned první noc mi tam praskla voda. CS naplánovali za 3 dny, ale i přes kapačky se rozjely kontrakce a byl nutný císař okamžitě. Rodila jsem ve 33+2. první se narodila Markétka 2250g a 45cm, druhý Filípek 1240g a 39cm a třetí Kristýnka 1990g a 44cm. Jediná Kristýnka druhý den skončila na lehké dechové podpoře ač měla apgar po narození 10-10-10. Filípek začínal apgarem 4-8-9 po porodu krátce nedýchal pomohli mu odsátím a maskou .. ale když pak začal tak jel už krásně a vše krásně zvládal. Holky šly domů za 3 týdny, Filípek za 5 týdnů kvůli váze. Pustili nás už s váhou 1900g (do papírů napsali 1950g) Opravdu byl moc šikovný - plně kojený a i podle lékařky už bylo zbtečné aby musel být tam. Plně jsem děti kojila 2 měsíce - teď jsou už částečně na umělém mléku,ale kojím stále.

budka

Obrázek uživatele smilers

gratuluju:-) moc hezke vahy:-)

Třináct

"Budko" vítej mezi námi. Koukám, že vy jste ještě úplná mláďátka! Ale utíká to neskutečně, tak si to užívej, nám už budou 4 roky a to jsem rodila před nedávnem. Jestli dobře počítám, je nás 13 a z toho celých 7, co máme 2+1! Monika

Trojčátka

Tak se k vám taky hlásíme máme doma trojčatká 2+1 po ivf zavedena 2 embrijka. Všechno kluci narodili se 29.7.2010 ve 35tt a vážili Mareček 2070g Vojtíšek 2040g a Matýsek 2171g Všichno jso v pořádku částečně ještě kojíme.

IRCO

Obrázek uživatele smilers

Pamatuju si na tebe, a je fajn, ze ses rozhodla, tak jak si se rozhodla a dodatecne gratuluji:-) a taktez smekam, ja nekojila vubec, ale nejak me to nemrzi zase:-)Je fajn, ze je u Vas vse ok:-)

Irčo,

jsem ráda, že ses přihlásila a hlavně že jste to tak krásně zvládli a daří se vám... že všechno vyšlo, jak sis přála a hlavně ničeho nelituješ!
Vypadá to, že tu svoji velkou rodinu zvládáš levou zadní, kojit trojčátka 15měs. a při tom ještě s nimi cvičit!!! Já se s tebou nemůžu rovnat ani v jednom případě, teda kojit šlo, ale v 6 měs. jsem to vzdala a cvičit jsme naštěstí nemuseli, to bych už fakt nezvládla... smekám!
Myslela jsem na tebe, a když jsem chtěla napsat, tvůj mejl se mi už smazal. Pokud ti děti dopřejí trochu času a měla bys chuť, ozvi se. Mejl mám stále stejný, ale myslím si, už se ti taky vymazal, takže... malcherm@seznam.cz

dvanáct?

Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím ty, co znám i ty co ne(zdravím Radanu a Monču). Jestli si mě pamatujete, tak jsem ta, co tady řešila jestli jít na redukci, nebo ne. Samozřejmě, že nás tady bylo víc s tímto problémem. Těm, co mi poradily, bych chtěla moc poděkovat, protože to tenkrát bylo hrozné rozhodování a jsem ráda, že jsem se rozhodla na redukci nejít, protože znám hodně případů, kdy holky na redukci šly a nemají žádné miminko. Takže my jsme se narodili 2.4.2009 myslím v 33tt, císařským řezem Anička mi prokopla dělohu, jak se na ni kluci nahoře tlačili, takže to byla šupovka a rychlý přejezd z Bohunic na Obilňák v Brně, ale všechno dopadlo dobře a narodili se Anička 1570g, 41 cm, Jiřík 1710g 43 cm a Petřík 1600g 41cm. Teď už máme kolem jedenácti kilo a děti jsou hrozní jedlíci. Asi mám doma tři otesánky. Jinak to bylo naše 5 IVF a 3 embryjka. V inkubátoru byli jen chvíli, kojila jsem asi 15 měsíců a cvičla jsem se všemi Vojtu, takže to byl očistec. Teď už cvičíme jen Bobatu na míči a to už je pohoda. Jsem moc ráda, že jsou tady tyto stránky, chtěla jsem zajet i do Boskovic na sraz, ale ještě se mi zdáli malí, uvidíme příští rok třeba se sejdeme. Ještě jsem se chtěla zeptat pokud znáte nějakou nastávající maminku trojčátek tak prodávám kočárek Inglesinu. Je perfektní, ty co ho měli mi to určitě potvrdí. Tak pokud má někdo zájem, klidně ať mi sem písne, nebo na meil. Tak se mějte a všechny moc zdravím!!

Ahoj holky, no hromádka pěkná

Ahoj holky, no hromádka pěkná a to vím ještě o dalších třech, které nejsou zatím přihlášené!

AHOJKY ,JE NÁS TU KOPEC :-)

AHOJKY ,JE NÁS TU KOPEC :-)

nevím, proč u mojich

Obrázek uživatele smilers

nevím, proč u mojich příspěvků to píše nějakou terku?

No, to už je nás tu docela

Obrázek uživatele smilers

No, to už je nás tu docela dost:-) Ahoj Evčo:-)

jedenáct

Ahojky holky .Jmenuji se Eva a mám přirozeně počaty trojčata samé kluky  .Filipek,Adámek ,Honzíček narozeny 5.10. 2009 ..Filípek měl 1219a 39cm Adámek 1180 a 40cm Honzíček 1240 a 38cm .Kluci se narodil  32+4tt ,ležela jsme v porodnici od 27 tt kvůli ,špatným průtokum .Jinak se kluci narodili úplně v pořádku hned dýchali sami (apgar) skore 10-10-10 všichni tři.Jsou to velké šikulky od 4 měsíců svojeho věku se přetáčeli od 6,5měsíce svého věku lozili a v 8měsících seděli a pak následovně začli stoupat ,Filipek se snaží chodit ,Honzíček sem  tam taky ,ale má ještě trochu strach to samé Adámek jsou hodně opatrní !! Jinak kluci byli nemocní jen 2 krát a to měli rýmu a kašel jinak vše v nejlepším pořádku .Z Adámkem jsme cvičila půl roku .Kluci jsou strašně hodní v noci spí celou noc od 2měsíců ,jsem na ně sama s  mužem  když  není v práci a je doma,chůvu nám nepřiklepli.To je asi tak vše .Mějte se ,pěkný věčer Eva a trojčata

deset

Ahoj všem,je to rok co se nám narodila spontánně počatá trojčátka /14.10.2009/ Bylo to mé druhé těhu, první je Eliáš /v lednu mu budou 4 roky/.3čátka jsou kluci, měsíc před porodem jsem ležela v nemocnici kvůli špatným průtokům "C". Narodili se plánovanou sekcí 34+5tt, Alex měl svou placentu, vážil 2090g, Jonáš 2030g a Filip 1550g jsou jednovaječní. Po porodu bylo vše v pořádku, kluci byli pár dní v inkubátoru, Filip o něco déle, ten měl asi 5 dní infuzy. Od začátku tolerovali stravu, krásně sáli z prsa + byli dokrmovaní. Domů jsme šli po 19ti dnech. Kojení byli necelých 8 měsíců, s tím že jsem je točila. Někdo u prsa, někdo lahev. Cvičit jsme nemuseli, Alex už 14 dní chodí, kluci zatím stojí a závidí :-) Eliášek nám z dětského kolektivu nosí neustále rýmy, takže tu měli minulou zimu prakticky pořád. Alexe zlobí opakované záněty stř. ucha, takže z doktorů už má děs. Mám denně na pomoc maminu, která k nám jezdí jako do práce, ovšem neplacené :-(Mějte se všichni krásně.P.S. třeba nám časem na psychárně zřídí vlastní oddělení :-)Jana a raubíři

Re:

Zapomela jsem dodat, ze mam trojvajecna trojcata - nechala jsem si zavest tri bojovnicky, ze pecovatelku nemam a znam tri maminky trojek:-) zdravim Alcu.-)

Devět

Radovano, takže zatím devět. Mám stejné pocity....
Mimochodem, zaráží mě jedna věc. Je tady hned 5 trojčat z 9, u kterých se jedno embryjko rozdělilo na dvě a to se říká, že jednovajky jsou náhoda, tady o tom začínám pochybovat. Zvláštní, ne? Monika

osmí nebo devátí???????

Ahooooooooooj všem spřízněným duším, zde mám opravdu pocit, že "mí Pražané mi rozumějí" a nejsem za exota kamkoliv přijdu. Máme po 1. pokusu IVf a po zavedení 2 embryí, trojčátka 2 holky a 1 kluka, takže holky jednovaječné a kluk solo. Největší byl Eda 1890g a 45cm, Hana 1790g a 43cm a Gita 1490g a 41cm. Hospitalizace 2 měsíce v Brně na Obilňáku a spontání porod ve 34tt+něco/nepamatuju se už/. Děti v inkubátorechkvuli teplu, malej myslím 2 dny na kyslíku, ta nejmenší na JIP kvůli nízké váze. žloutenku měli všichni, Vojtu jsem cvičili taktéž všichni cca do 1/2 roku, pak už jen s HAnou do roka a to nám necvičila!!!!!!!!!!Prostě nereagovala!!!!!!!Divili se i na RHB..........
Taky jsem si užila dloooooooouhé kojení až do 20měsíce, ale tak jsem to chtěla, ikdyž začátky krušný, na elektrických odsavačkách, jednou jsem dokonce měla odavačky na obou prsách:)))no commnet
Narodili jsem se před 3 roky 3.10.2007, do školky nespicháme, ani nás nevzali, tak druhý pokus napřesrok. Mám 4 letou mateřskou a stále k nám dochází pečovatelka, ikdyž paní na stálo až po 1 roce!Jinak se po měsíci střídaly.
totální vyčepanosta kruhy pod očima mě i mnžela provází na každém kroku, ale nikdy nejní tak špatně.......
Já vím o dalších 3 rodinách s trojčaty, jedna dokonce bydlela asi 3 bloky od nás - děti jsou stší o 3/ roku a druzí jsou od Břeclavi-zdravím Irču! Třetí rodinku jsem byla navštívit, když jsem byla těhu.
Takže vyčerpávající...............mně se moc ulevilo:))
RADka

Re:

Ahojky,
jmenuji se Misa ja jsem taktez maminkou trojcat - vsechno holcicky narozene 9.12.2008 v Olomouci, vahy a miry: Nela 2100g a 45cm, Gabriela 1860g a 43cm a Kristýna 2020g a 44cm.Holky jsou z 1.IVF a jsou to me prvni deti:-) V nemocnici jsme lezela od 25tt az do konce, tj porod sekci( patologicke nalezy z dopplera, proto planovany kaiser) byl ve 33tt+3:-.).Mela jsme tezky porod co se tyce me( krvacela jsem na JIP, spatne me zasvorkovali a pote jsme musela kvuli velkemu hematomu podstoupit resekci rany, deti se narodily v poradku s apgare skorem 10-10-10, 9-10-10 a 9-10-10,lehkou zloutenku mely vsechny, jinak bylo a je vse v poradku. Vojtovka holky minula, mela jsme sice predepsany lehci cvik kvuli preferovani boku hlavicky u jedne z holek , ale cviceni neprobehlo, pac se to upravilo samo, bylo nam sdeleno pri vyrazeni, ze dve z holek jsou o hodne napred pred svyma vrstevnikama a jedna odpovida svym vrstevnikum, takze jsem byla za to opravdu rada:-). Prvni holcicku jsme mela doma presne 31.12.2008, a zbyle dve jme si s manzelem domu dovezli 3.1.2009:-) Sem tam nas hodne trapil herpesvirus, ale od doby, co uz mame skoro vsechny zoubky tukam nic:-)

Vsem maminkam i cekatelkam vicercat preji hezky den a hodne sil:-)

Re:

Ahoj maminky, sice mezi vás také nepatřím, mám dvojčata (v červnu byly klukům 2 roky), ale málem jsem patřila. Čekala jsem trojčata, ale z mnoha důvodů mi byla doporučena redukce. Když to dnes vidím, máte také můj obrovský obdiv. Vůbec nevím, jak bych to zvládala, jsem na ně stále sama, manžel jezdí až večer. Navíc se poslední dobou potýkáme s jednou nemocí za druhou. A když jsem si přečetla, co jste některé prožily, opravdu vás obdivuji. Držím moc a moc pěsti, ať jste všichni zdraví. Šárka

Všem vám moc a moc fandím, jste pro mě mámy s velikým M!

Obrázek uživatele katyvypl

Milé trojčatové maminky, já osobně jsem "jen" dvojčatová máma - půlroční kluci David a Denis + tříletý Adam, takže sem vlastně nepatřím, ale nedalo mi to a přečetla jsem si, kolik je zde trojčatových maminek a musím říct, že všechny máte můj veliký obdiv, držím vám palečky, jste vážně úžasné.
Pro Veroniku: Máš krásná jména kluků, moc se mi líbí. :-)
Pro Martinu: Také krásná jména, přeji Mišce, aby se jí dařilo, až mi vytriskly slzy do očí, když jsem si četla, jakým zázrakem je na světě (já o svou o rok starší sestru Míšu přišla na prahu dospělosti).
Mějte se všichni moc krásně a přeji vám hodně zdravíčka pro vaše trojčátka a móóć pevné nervy pro vás, maminky. Katka

Sedmí

Ahojky,já se jmuji Radka a máme trojčata 2+1 po x-tém pokusu IVF-zavedena 2 embryjka,ale holky se rozdělily.Takže máme 3 holčičky narozené 21.11.2006-porod 32+5tt "akutním" císařem po odtoku plodové vody.Stihli jsme ještě převoz z Olomouce do Hradce králové,protože v Olomouci byla zrovna zavřena nedonošenecká JIP.Váhy jsme měli A-Zuzanka/samostatná/-1700g/41cm,B-Anetka 1360g/39cm a C-Ivetka 1150g/38cm.Zuzka byla jen 24 hodin na CPAPu a kromě žloutenky naprosto bez problémů.Domů jsme šli ve 2 měsících,protože Ivča strašně pomalounku přibývala a tak jsme čekali na váhu 2200g,jinak holky by byly na propuštění již po měsíci.Dnes chodíme doškolky-i když jsme taky furt na hromadě-co jsme nastoupily do školky máme pořád rýmu a kašel,snad se to letos zlepší,byly jsme i v červnu v nemocnici s Anetkou a Ivetkou-měli zánět dutin.Teď jsme byly zase doma skoro 3 týdny a k chcholouškovi také občas nemáme daleko-tak se tam brzy sejdeme--holky mají tak neuvěřitelné množství energie a těch nápadů....
Takže trojčatům zdar a hlavně pevné nervy pro rodiče!!!!

šestí

Ahoj jmenuji se Marcela a 18.10.2008 se nám narodili trojvaječná trojčata Petr 1100g 34cm,Pavlík 1200g 37cm a Zuzanka 1190g 40cm.Narodili se 28+4 týden akutním císařem.Peťa měl pouze žloutenku a kyslík do inkubátoru.Pavlík oboustranný pneumothorax byl na umělé plícní ventilaci, krvácení do mozku prvního stupně,malé cysty na mozku.Zuzka to stejný co Pavlíček akorát měla prasklou "jen" jednu plíci.Cvičili jsme vojtu 8 měsíců, při každém nachlazení Pavlík se Zuzkou musí inhalovat kortikoidy, ale za chvilku oslaví druhé narozeniny a až na to že chytnou každou rýmu a jsou častěji nemocní všechno dohání a řekla bych, že už teď by nikdo nepoznal, že byli narozeni tak brzo.Jsou moc šikovní,ale někdy je to jak psala Monika na chocholouška :-) a to k tomu nemám ještě jedno dítko jak Monika.Jsou to naše první děti počaty přirozeně, ale brala jsem clomhexal jesti si správně pamatuji ten název vedlejší učínek je vícečetné těhotenství(s kterým jsem samozřejmě nepočítala a když tak max. dvojčata).Jsem ráda, že jsme dopadli tak dobře, protože v nemocnici moje dvě spoluležící s dvojčatama nedopadli bohužel tak dobře jako my.Tak trojčatům zdar :-) Marcela

Re:

jo a ještě holky jsou naše první děti, splozeny na první pokus, přirozeně a 5 minut po půlnoci na Silvestra :-)

Patí

Ahoj všem, jmenuji se Martina a 9.8.2008 se nám ve 32+2 akutním císařem po odtržení placenty narodila jednovaječná trojčátka. Miška která se narodila první v 19:09, byla už mrtvá, ale na poslední resus se chytla, dostala transfuzi, protože do mě vykrvácela, umělou plicní ventilaci a v komatu udržovaná na přístrojích. Po 2 hodinách, kdy přivezli její inkubátor na RES k holkám, se ale do dvou minut poprvé sama nadechla. Podle doktora vážně zázrak, nikdo tomu nevěřil, vážila 1500g a jak jí oživovali, měřili jí, až když jí stabilizovali a měla tuším 42 cm. Ani v kartě při narození to neměla. Pak se narodila Markétka v 19:10, dostala transfuzi a trochu dýchnout kyslíku, ale dýchala sama, vážila 1390g a měřila 39 cm (zhubla na 790g), ale jinak v pohodě. A poslední se narodila Martinka, která paradoxně byla největší a nejvýše, tudíž jí krvácení moc nezasáhlo. Dostala jen trochu dýchnout kyslíku. Vážila 1800g a měřila 45 cm. Prožila si ale 6 krtá těžkou žloutenku pořád se jí vracela, šelest na srdci, který díky bohu do roka zmizel. Holky teď mají nějaké problémy, hlavně Miška, ale i tak jsme měly všechny obrovské štěstí, že jsme to přežily. Málem jsem to nepřežila ani já. Stačilo pár minut navíc... ale naštěstí se tak nestalo a holky jsou navíc narozeni ve lvu a podle doktora právem. Rvaly se o život prý jako lvi a tak, že to už dlouho neviděl. Ale i když to vypadá hrozivě, byly kolem nás bohužel i horší případy a dokonce jsem se po týdnu na RESu styděla zato, že jsem si myslela, jak na tom Miška byla špatně a co nás ještě čeká. Všem bych přála, aby dopadli alespoň tak dobře jako my :-)

Čtvrtý

Ahoj Evko, tak se taky hlásíme do klubu. Jmenuji se Alena a mám tři holky, jsou po IVF zavedeny dvě embria a jsou z toho tři holky. Narozené císařským řezem 1.3.2006. Holky jsou zdravé a narozené ve 32. týdnu V nomocnici jsem před porodem ležela dva měsíce a narodily jsme se v Brně, ale jsme od Havlíčkova Brodu. Jinak naše váhy byly Eliška 1400g a 40cm, Barborka 1490g a 42cm a Natálka 1050g a 35cm. Narodily se plánovaně kvůli špatným průtokům té nejmenší. Jinak Vás všechny moc zdravím a přeji všem mnoho zdraví a radostných chvil s dětmi ahoj Alena

Třetí...

Ahoj Verčo, než jsem stihla dopsat, přibyla jsi mezi nás i ty, takže zatím tři. Teda vy jste byli dobře živení! To už my jsme byli docela velcí, ale vy jste obříci! Takže ty máš taky jednovaječné a k nim jednoho navíc, aby nebylo málo, hihi?
My jsme se taky málem narodili 13., ale naštěstí maloše začli vytahovat AŽ 5 min po půlnoci, já už byla celá nervózní, aby se vůbec narodili ve stejný den. Monika

Druzí...

Ahoj Evko, prima nápad, taky mě zajímá,kolik se nás přihlásí. Já ani nevěděla, že jste měli začátek tak těžký. Když si člověk představí, že se někomu narodí předčasně jedno miminko, jak těžké a stresující to muselo být, ale vy jste si to prožili hned 3krát!!! Jste fakt obdivuhodní!

To my jsme měli opravdu jednodušší začátky, ve srovnání s vámi dá se říct pohodové. Trojčátka narozená ve 32. týdnu 14.12.2006 (v Belgii), v nemocnici udržovaní na kapačkách 2 měsíce, poté se děti vydali na cestu ven, naštěstí jim stihli pomoci císařem ve spinálu. Jednovaječní kluci Matěj 2100g a Honza 2100g a k nim (tehdy malá, dnes je přerůstající) Kačka 1850g.
Do školky chodíme už druhým rokem, zdravíčko slouží, ťuk ťuk, nicméně to nemění nic na faktu, že k chocholouškovi to nemáme daleko. Monika a její smečka
Evko, přeji Vám moc moc zdravíčka, ať se děti rychle z bacilů otřepou.

Re:

Ahoj Evičko,
jmenuji se Veronika a mám trojčata kluky(2+1),narozené v pátek 13.3.2009 v Praze u Apolináře,porod akut.císař ve 33+1tt.Dennis(1540g),Dominik(1735g) a Damian(1635g).
Bydlíme kousek za Prahou,kluci jsou zatím strašně moc hodní.
To je asi vše Veronika