Skip to main content

sáňky pro dvojčata

Posted in

Ahoj,
vím, že se tady toto téma již dříve diskutovalo, ale i tak bych ještě potřebovala upřesnit pár detailů. Letos máme v plánu pořizovat sáňky pro naše roční dvojčátka. Co jsem tu pochytila, tak většinou kupujete dlouhé sáňky a na ně se namontují dvě ohrádky. Můžete mi ale upřesnit, jakou délku mají "dlouhé" sáňky? Pokud máte přímo odkaz, kde jste je kupovali, moc byste mi pomohli. Uvítám i fota sáňěk na mail. Děkuju Lenule

Re:

Využiju toho, že je tu tohle téma a zeptám se - jak to děláte, aby vám děti ze sáněk nevystupovaly za jízdy? Dělají se nějaké s kšírama? Děkuju Martina

Re:

Obrázek uživatele LadaVac

Ahoj,
měla jsem pro dvojčata ještě sáňky po nás,dřevěné,dlouhé tak těch 120 cm. Tatínek mi je dopletl/ doplet to místo u držení,kde byla mezera na nohy/ a ohrádky jsem přimontovali proti sobě. Děti se tam pohodlně vešly a mohla jsem je přikrýt jednou dekou. L.

Re:

Mně se teda ty kovové zdají pro děti krajně nevhodné. Taky jsme je našla, když jsme se po něčem pídila, ale nemůžu si pomoct, vždycky si vybavím scénu z Obecné školy s namrzlým zábradlím :-)) Ty opěrky se mi zdají taky dost nepohodlne, o t se snad ani nedá opřít, nevím.

Re:

Zuzi,
děkuju za odkaz i za fotky. Když jsem hledala, tak jsem také našla max. délku 125 cm, ale musím přiznat, že když jsem koukala na fotky, tak mi přijde, že tam děti moc místa nemají.
Ještě jsem našla tyto sáňky: http://www.kocarky.cc/sanky/sanky-dvojmistne-4-263.html. Nemáte je někdo a nevíte jak jsou dlouhé?

Re:

My máme tyto sáňky,myslím,že je opravdu potřeba ta délka 125 cm.Delší jsem ani neviděla.My je tedy kupovali z jiných stránek,ale když si dáte do vyhledávače Saně 125,tak určitě něco najdete.
http://www.sport365.cz/lion-rohacky-125-sane/