Skip to main content

homeo na spaní??

Posted in

ahoj holky a TOme, prosim o radu, už nevím, co mam dělat.....noce mama desny, jsem vzhuru kazdou hodinu snad 20krat....knouraji porad ze spani a rano jsou pak protivny...rezim mame pevny....pravidelny..takze, vecer krasne usinaj..ale pak se od 22:00hod zacnou budit a takto je to do rana....nemate nekdo zkusensti s homeo nebo sirupem???diky moc....
(škoda, že jsou stare diskuze smazány, tam jsem o tom někde četla) Díky

Re:

ahojky, tak uz ty čipky mam objednane v lekarne....tak snad...diky moc a preji hezky den

Re:

ahoj marcelo, já za sebe mohu doporučit homeopatické čípky Viburcol, nám doporučil pediatr a přestože jsem vůči alternativám docela skepitcká, tohle byla naše první prospaná nocpo hodně dlouhé době. Se samostatným spaním naopak v tomhle období nemám dobrou zkušenost, naopak dost nás to stresovalo všechny, holky strašně zúskostněly a řvaly mnohem víc, takže jsme to nelámali přes koleno (Teď jsou skoro 3 leté a spí i usínají samy perfektně ve svém pokoji).Držím palce, D.

Re:

Obrázek uživatele LadaVac

Ahoj Marcelo,
taky jsem měli nespavce a zkoušeli jsem 4 roky vše co šlo. Z homeopatik Sedalii,vařila jsem meduňkový čaj,před spaním jsme se snažili o zkliňující aktivity / četbu a pod./Pomohlo nám až změření zón v pokoji dětí a přestěhování postelí. Samozřejmě základ bych řekla,že je samostatný pokoj / pokud už nemají/. Buzení může být i tím,že tě cítí a vymrzují. My tedy měli pokoj jen pro děti od 10 měsíců a ani to nepomáhalo.Proto jsem zkoušeli co se dalo. Máme po 4,5 letech konečně 2 měsíce pohodu! L.