Skip to main content

Ahoj,
stále aktuální šestá nemoc?Máme již téměř týden od jejího prodělání(s vymizením vyrážky) a holčina mi celý víkend téměř nic nejedla,nepila mlíko(což je vždy poslední záchrana) a dostat do ní jakékoliv tekutiny je nadlidský výkon!!Podotýkám že v zápětí po šesté nemoci jsme chytli rýmu a nyní je zahleněná a kašle...Užíváme přes den Ambrobene na dop.lékařky.
Tome vám to nechutenství také následovalo s takovým zpožděním?
Lucka

Re:

Ahoj Lucko, ne že by u nas bylo, že Tobiasek by nic nejedl, ale snedl toho oproti jindy tak o pulku mín a musela jsem ho do jídla nutit. Upravilo se to fakt až tak za těch 14 dní a ted už snad v pohodě, ikdyž nic za 3 týdny nepřibral, ale ted už to snad dožene :-)
TAk at je brzy líp :-)

Re:

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Lucko,
ono to spíš vypadá, že v oslabení po prodělané šesté nemoci chytla ještě nějaký zánět nosohltanu a tam je, troufnu si říct, nechutenství snad pravidlem. Vždyť víš, když máš rýmu, že kolikrát necítíš chuť jídla... To nechutenství bych přičítal tomu. Ale pít by měla... aspoň kdybys do ní dostala těch 300 ml za den, pár dnů to takhle vydržíte a pak se zase rozpije.
Ale k dehydrataci by dojít nemělo, ta by hrozila při zvracení nebo průjmu, což nemáte.
Tak se brzy uzdravte. My jsme si zánět nosohltanu "vyžrali" na dovolené v Řecku a tady jsme ho už nechytli, přestože řádí všude...
Tom