Skip to main content

Společná Mikulášská dovolená 2002

30.11.-7.12.2002 se konala další z osvědčených Mikulášských dovolených. Počasí nám sice moc nepřálo, po sněhu nebylo ani památky, přesto se zde sešlo celkem 24 dětí s rodiči. Přes den jsme s dětmi pobývali venku do té doby než byly vyválené v blátě (prvních pdny) neboúplně promrzlí (poslední dny), hráli jsme hry, jezdili na koních, vyráběli vánoční dekorace a zdobili chaloupku, aby se nám zde na závěrečném karnevalu líbilo. Rodiče po večerech diskutovali nebo hráli kulečník a odpočívali před vánočním shonem. Pobyt nám zpříjemnil i pan Caha s manželkou (jednovaječné dvojče v seniorském věku), který pro děti připravil soutěže a hry. Děti byly nadšené a jemu patří velký dík za aktivitu. Vrcholem byl jako každoročně příchod svatého Mikuláše se dvěma čerty a dvěma anděly. Ani tentokrát si čerti nikoho neodnesli, přestože některé ratolesti k tomu neměly daleko… Ač nás přijela oproti dřívějším letům jen hrstka, užili jsme si čerstvého vzduchu i legrace až až.

nike air max

I would like to congratulate for this hard work to the blog owner and would like to be part of his blog by submitting comments.nike air max
It not absolutely approaches me. Many thank how I can thank you? Between us speaking, I would ask the help for users of this forum.nike air max 90 Do not despair.
I suggest it to discuss.nike air max 95 This brilliant phrase is necessary just by the way you are absolutely right. In it something is also thought good, I support. Keep up the great work!

The blog was absolutely fantastic! Lots of great information and inspiration, both of which we all need! You all do such a great job at such Concepts.north face outlet
But it is assured, that you will find the correct decision. The stories are like reflections of what I am going through in my life.the north face outlet I will necessarily write that I think.

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.